x

Nordisk modernisme: Online rundvisning i foreningens hovedsæde

Vær med den 12. januar, når arkitekt i Realdania By & Byg, Per Troelsen, tager os med på en virtuel tur gennem det modernistiske kontorhus på Jarmers Plads med raffinerede materialer som marmor, bronze og messing. I dag er den høje, slanke bygning på Jarmers Plads 2 hovedsæde for foreningen Realdanias daglige virke.

Arrangementet er afholdt

Dato
12. januar 2021

Tidspunkt
kl. 14.00 — kl. 14.45

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Nordisk modernisme: Online rundvisning i foreningens hovedsæde

Realdanias medlemsarrangement om Jarmers Plads 2

Få et kig bag de grå facader i bygningen, der til daglig er ramme om Realdania samt datterselskaberne Bolius og Realdania By & Bygs aktiviteter. Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Per Troelsen, viser huset frem ledsaget af historier om Realdanias opståen, bygningens arkitektur og små raffinementer. Undervejs besøger vi bygningens mest markante rum som bestyrelseslokalet, historiegangen, spisesalen og trapperummet. Arrangementet afvikles af Realdania By & Byg Klubben.

Jarmers Plads 2 er et fremtrædende eksempel på et dansk, modernistisk kontorhus af sin tid og indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte i 24 timer.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, så kontakt klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring på tlf. 70 11 06 06.

Tid 

Vi sender live tirsdag den 12. januar 2021, kl. 14.00-14.45. 

Program

Kl. 14.00 Vært fra Realdania By & Byg byder velkommen.

Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Per Troelsen, viser huset frem ledsaget af gode historier. 
  
Kl. 14.45 Tak for i dag. 

Bliv medlem af Realdania

Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind