x

Familiedag ved vandet: Bliv mester i Vadehavsdysten

Hvem kan finde den længste sandorm? Og hvem finder den største østers? Tag familien med til Vadehavscenteret torsdag den 8. juli, når vi sætter billetter på højkant til en sommerferiedag ved vandet. Vi mødes ved Vadehavscentret, som vi har støttet, og går sammen ned til Vadehavet for at dyste i forskellige vadehavsdiscipliner. Vi udlodder 24 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
8. juli 2021 kl. 09.30 - 12.30
8. juli 2021 kl. 13.30 - 16.30

Adresse
Okholmvej 5
Vester Vedsted
6760 Ribe

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Familiedag ved vandet: Bliv mester i Vadehavsdysten

Realdanias medlemsarrangement ved Vadehavscentret

Vadehavscentret i Ribe har gennemgået en omfattende om- og tilbygning. Vi har støttet udbygningen og moderniseringen af Vadehavscentret ud fra et ønske om at formidle det enestående ved stedet, nemlig at Vadehavet er et globalt vigtigt vådområde og Vadehavsnaturens helt særlige karakter. 

Centret har fået en enestående ny skulpturel fremtoning i pagt med områdets særlige natur og en udstilling i særklasse.

Læs mere om projektet

Adresse 

Vadehavscentret, Okholmvej 5, Vester Vedsted, 6760 Ribe - vi mødes på parkeringspladsen.

Tid

Torsdag d. 8. juli 2021 kl. 9.30-12.30 og kl. 13.30-16.30

Særlig information

Husk at klæde jer på efter vejret. Hele arrangementet foregår udendørs. Vi skal alle soppe rundt i Vadehavet, så hav enten gummistøvler med til hele familien, eller I kan vælge at soppe rundt i bare tæer. Husk desuden evt. regntøj, solcreme og solhat.

Børn under 15 år og personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test, er undtaget fra kravet om at vise coronapas. Ved indendørs arrangementer skal alle over 12 år bære mundbind.

Program 

Hold 1 kl. 9.30-12.30:
Kl. 9.30: Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson byder velkommen på parkeringspladsen foran Vadehavscentret.

Vi følges ad fra p-pladsen ned til Vadehavet, en lille gåtur på ca. 700 meter.

Alle deltagere bliver inddelt i mindre hold til Vadehavsdysten - familierne forbliver samlet.

Så går vi i gang med Vadehavsdysten, og undervejs fortæller naturvejledere med fra Vadehavscentret om tidevandet, dyrelivet og Vadehavets status som verdensarv.

Efter dysten går vi sammen tilbage til Vadehavscentret, hvor vi byder på en lille forfriskning.

Kl. 12.30: Tak for i dag - vi opfordrer til et besøg i Vadehavscentret, hvor der på dagen er fri adgang for Realdanias medlemmer.


Hold 2 kl. 13.30-16.30:

Kl. 13.30: Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson byder velkommen på parkeringspladsen foran Vadehavscentret.

Vi følges ad fra p-pladsen ned til Vadehavet, en lille gåtur på ca. 700 meter.

Alle deltagere bliver inddelt i mindre hold til Vadehavsdysten - familierne forbliver samlet.

Så går vi i gang med Vadehavsdysten, og undervejs fortæller naturvejledere med fra Vadehavscentret om tidevandet, dyrelivet og Vadehavets status som verdensarv.

Efter dysten går vi sammen tilbage til Vadehavscentret, hvor vi byder på en lille forfriskning.

Kl. 16.30: Tak for i dag - vi opfordrer til et besøg i Vadehavscentret, hvor der på dagen er fri adgang for Realdanias medlemmer. OBS! Vadehavscentret lukker kl. 17.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 6. juni, og vinderne får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind