x

Oplev Danmarks første planlagte ferieby

Frisk luft og en sund sjæl i et sundt legeme var mantraet tilbage i 1920’erne, da arkitekten Egil Fischer slog stregerne til visionen om en ferieby ved Femmøller Strand. Nu er feriebyen blevet genetableret, og den 30. juni har du chancen for at få hele historien, når vi inviterer på en rask gåtur gennem Egil Fischers ferieby. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
30. juni 2021 kl. 16.00 - 17.30
30. juni 2021 kl. 18.30 - 20.00

Adresse
Hovedgaden 16
Femmøller Strand
8400 Ebeltoft

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Danmarks første planlagte ferieby

Realdanias medlemsarrangement: Danmarks første planlagte ferieby

I Syddjurs Kommune er Egil Fischers Ferieby og Femmøller Strand blevet genetableret, efter at tiden i nogen grad havde fjernet eller skjult de oprindelige værdier og landskabsarkitektoniske intentioner.

Læs mere om projektet

Adresse 

Mødested: På parkeringspladsen foran Molskroen, Hovedgaden 16, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft.

Tid 

Onsdag, den 30. juni 2021, kl. 16.00-17.30 og kl. 18.30-20.00.

Særlig info 

Arrangementet foregår udenfor i al slags vejr. Så hold øje med vejrudsigten og sørg for at medbringe paraply og/eller solhat.

Et coronapas er en forudsætning for at deltage. Altså skal du være vaccineret, have haft corona tidligere eller have en negativ test, som højst er 72 timer gammel.

Program 

Hold 1 

Kl. 16.00: Velkomst ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Gåtur med præsentation af genetableringen og fremtidssikringen af Egil Fischers ferieby v./ Alette Lena Skov-Hansen, arkitekt, Syddjurs Kommune og
Leif Støy, lokal beboer, tidligere medlem af Grundejerforeningen Femmøller Strand og bestyrelsesformand i Schønherrs bestyrelse, der har stået for genetableringen.

Kl. 17.30: Tak for i dag!

Hold 2

Kl. 18.30: Velkomst ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Gåtur med præsentation af genetableringen og fremtidssikringen af Egil Fischers ferieby v./ Alette Lena Skov-Hansen, arkitekt, Syddjurs Kommune og
Leif Støy, lokal beboer, tidligere medlem af Grundejerforeningen Femmøller Strand og bestyrelsesformand i Schønherrs bestyrelse, der har stået for genetableringen.

Kl. 20.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 6. juni, og vinderne får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind