x

ONLINE: Oplev Kornets Hus i Hjørring

Kig med, når vi d. 22. juni besøger Kornets Hus, Nordjyllands nye attraktion og oplevelsescenter for korn, madkultur og aktiviteter for hele familien. Du skal blandt andet høre centerleder Johannes H. Vestergaard fortælle om visionerne for huset og den fascinerende historie om kornets betydning for vores civilisation. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. juni 2021

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 16.45

Adresse
Live streames kl. 16:00-16:45. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 4. juli 2021.

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
ONLINE: Oplev Kornets Hus i Hjørring

Realdanias medlemsarrangement i Kornets Hus

Kornets Hus har til formål at udbrede kendskab til og viden om korn - og fortælle den fascinerende historie om korns betydning for vores civilisation. Med Kornets Hus er der blevet skabt en ny attraktion i Nordjylland, som henvender sig til turister, foreninger og andre besøgende. Derudover er der en række aktiviteter til uddannelsesinstitutioner og professionelle som kokke, bagere og kantineledere, som centret udbyder særlige kurser til, der sætter fokus på økologisk korn som råvare. 

Læs mere om projektet

Tid 

Tirsdag den 22. juni 2021, kl. 16.00 - 16.45.

Program

Centerleder i Kornets Hus Johannes H. Vestergaard viser rundt i og omkring madkulturhuset og fortæller om, hvordan ideen til huset opstod, om arkitekturen og mulighederne for besøg og aktiv deltagelse.

Afslutningsvis dykker vi helt ned i fortællingen om kornet, ved initiativtageren til Kornets Hus, Jørn Ussing. 

Under hele arrangementet kan man stille spørgsmål via chatten.

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 4. juli 2021.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind