x

Få historien om kornets betydning for vores civilisation

Kom med os til Nordjyllands nye attraktion og oplevelsescenter for korn, madkultur og aktiviteter for hele familien. Kornets Hus er tegnet af den norske stjernearkitekt Reiulf Ramstad, og d. 1. juli kan du høre den nordjyske ildsjæl Jørn Ussing Larsen - drivkraften bag Kornets Hus - fortælle om visionerne for huset og den fascinerende historie om kornets betydning for vores civilisation. Vi udlodder 50x2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 30. juni 2021

Tidspunkt
kl. 17.30 — kl. 19.30

Adresse
Guldagervej 501
9800 Hjørring


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Få historien om kornets betydning for vores civilisation

Realdanias medlemsarrangement i Kornets Hus

Kornets Hus har til formål at udbrede kendskab til og viden om korn - og fortælle den fascinerende historie om korns betydning for vores civilisation. Med Kornets Hus er der blevet skabt en ny attraktion i Nordjylland, som henvender sig til turister, foreninger og andre besøgende. Derudover er der en række aktiviteter til uddannelsesinstitutioner og professionelle som kokke, bagere og kantineledere, som centret udbyder særlige kurser til, der sætter fokus på økologisk korn som råvare. 

Læs mere om projektet

Program

Kl. 17.30: Ankomst og registrering.

Vært for Realdania, Heidi Meier Bach, byder velkommen og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Centerleder Johannes H. Vestergaard fortæller kort om Kornets Hus og sin opgave som leder af stedet.

Jørn Ussing Larsen, formand i Foreningen Kornets Hus, fortæller om sin vision for Kornets Hus.

Rundvisning i Kornets Hus. 

Alle gæsterne samles i haven ved pizzaovnen og får serveret friskbagte pizzaer og en vand. Øl og vin kan tilkøbes.

Kl. 19.30: Farvel og tak for i dag.

Tid 

Onsdag den 30. juni 2021, kl. 17.30 - 19.30.

Adresse

Kornets Hus, Guldagervej 501, 9800 Hjørring 

Særlig info

Et coronapas er en forudsætning for at deltage. Altså skal du være vaccineret, have haft corona tidligere eller have en negativ test, som højst er 72 timer gammel.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 6. juni, og vinderne får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind