x

En badebys forvandling: Byvandring i Øster Hurup

I sommerbyen Øster Hurup er de mange sommerhusbeboere og turister ikke længere i tvivl om vejen til vandkanten. Forbindelsen mellem by og havn har fået et nyt udtryk og d. 22. juni går vi på byvandring fra den nye bymidte til den hyggelige og velbesøgte lystbådehavn. Undervejs får du historien om en badebys forvandling. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
22. juni 2021 kl. 16.00 - 17.30
22. juni 2021 kl. 18.30 - 20.00

Adresse
Langerimsvej 7-9
9560 Hadsund

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
En badebys forvandling: Byvandring i Øster Hurup

Realdanias medlemsarrangement i Øster Hurup

Øster Hurup by og havn er blevet forbundet, og det er blevet både nemmere og mere sikkert for de bløde trafikanter at opholde sig i sommerbyen og finde vej til vandet. Dette projekt har vendt byen 90 grader i forhold til den tidligere hovedakse - landevejen - og det fremhæver byens stedbundne potentialer, stranden og havnen og giver byens centrale rum et kvalitetsløft. Den nye bymidte lægger op til, at man i langt højere grad tilbringer tid der. Tårnet skal bestiges, og man skal få øje på, hvor tæt bymidten ligger på vandet og blive motiveret til at bevæge sig derned. Og ikke mindst er bymidten udformet med forhøjninger, der skaber hyggelige kroge og sikkerhed for børn.

Læs mere om projektet

Adresse 

Langerimsvej 7-9, 9560 Hadsund

Mødested 

Foran Multihuset, Langerimsvej 7-9. Der er parkeringsmulighed ved Dagli' Brugsen.

Særlig information

Arrangementet foregår udenfor, så hold øje med vejrudsigten og medbring paraply og/eller solhat.

Tid 

Tirsdag d. 22. juni 2021, kl. 16.00-17.30 og kl.18.30-20.00

Program 

Hold 1 kl. 16.00-17.30
Kl. 16.00 Velkomst på vegne af Realdania ved projektleder Ingelise Andersson. 

Byvandring med præsentation af projektet ved ejendomscenterchef Trine Søndergaard Pedersen fra Mariagerfjord Kommune og landskabsarkitekt Anne Hartvig Mogensen fra LYTT Architecture.

Vi afslutter gåturen med en vaffelis i Vaffelhuset på havnen.

Kl. 17.30 Tak for i dag!

Hold 2 kl. 18.30-20.00
Kl. 18.30 Velkomst på vegne af Realdania ved projektleder Ingelise Andersson. 

Byvandring med præsentation af projektet ved ejendomscenterchef Trine Søndergaard Pedersen fra Mariagerfjord Kommune og landskabsarkitekt Anne Hartvig Mogensen fra LYTT Architecture.

Vi afslutter gåturen med en vaffelis i Vaffelhuset på havnen.

Kl. 20.00 Tak for i dag!

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 6. juni, hvorefter vinderen får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind