x

Online rundvisning: Kom med til Maltfabrikken i Ebeltoft

Oplev et ægte ildsjæleprojekt indefra, når vi besøger Maltfabrikken i Ebeltoft den 18. maj, en tidligere industribygning, der er blevet forvandlet til byens nye mødested og kraftcenter for kreativt erhverv, service og kultur. Kig med fra din pc eller iPad, mens Maltfabrikkens direktør Kristian Krog viser rundt og fortæller om Folkets Fabrik, båret frem af stærke lokale kræfter og med fokus på fællesskaber. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
18. maj 2021

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 17.30

Adresse
Live streames kl. 16:30-17:30. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 23. maj.


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Online rundvisning: Kom med til Maltfabrikken i Ebeltoft

Realdanias medlemsarrangement på Maltfabrikken i Ebeltoft

Fra midten af 1800-tallet og frem til årtusindeskiftet var Maltfabrikken i Ebeltoft en stolt produktionsvirksomhed og en vigtig arbejdsplads i byen. De monumentale røde fabriksbygninger vidner om et industrieventyr i en dansk købstad med eksport til landets bryggerier, Europa og sågar helt til Sydamerika. Fra Maltfabrikkens storhedstid og frem mod i dag er de industrielle aktiviteter aftaget. Nu bliver de historiske bygninger brugt som et centralt element i udviklingen af Ebeltofts bymidte. 

Realdania har støttet projektet med 44 mio. kroner. Blandt de øvrige partnere i projektet er A.P. Møller Fonden, Salling Fondene samt Lokale og Anlægsfonden.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 23. maj.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Tid 

Tirsdag den 18. maj 2021, kl. 16.30-17.30.  

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind