x

Bag kulissen på magtens hus i Hjørring

Oplev de mange håndværksmæssige detaljer på Amtmandsboligen i Hjørring og hør om restaureringen af den fredede ejendom, tegnet i 1910 af en af de centrale skikkelser i dansk arkitekturhistorie, Hack Kampmann. Du kan følge med fra sofaen den 29. marts, mens arkitekturhistoriker i Realdania By & Byg Astrid Weiss viser rundt og fortæller. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. marts 2021

Tidspunkt
kl. 13.30 — kl. 14.15

Adresse
Live streames kl. 13:30-14:15. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 2. april.

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Bag kulissen på magtens hus i Hjørring

Realdanias medlemsarrangement i Amtmandsboligen 

Amtmandsboligen i Hjørring er et af arkitekt Hack Kampmanns fineste bygningsanlæg med tilhørende have skabt til etaten omkring år 1900. Bygningskomplekset er et meget fint eksempel på Kampmanns arbejde med kombinationen af proportioner og detaljer, høj funktionalitet og byggetekniske velfungerende elementer.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med fredag d. 2. april.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Tid 

Mandag den 29. marts 2021, kl. 13.30 -14.15

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind