x

Virtuel rundvisning på Vendsyssel Teater

Kom med på teaterscenen og bag kulissen, når teaterdirektør Lars Sennels tager dig med på virtuel rundvisning i Vendsyssel Teater tirsdag den 2. marts. Du vil blive ført ind i det smukke og multifunktionelle kulturhus, som blev indviet i 2017 og er det første nybyggede teater uden for København i 100 år. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. marts 2021

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 16.45

Adresse
Live streames kl. 16:00-16:45. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 7. marts.

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Virtuel rundvisning på Vendsyssel Teater

Realdanias medlemsarrangement på Vendsyssel Teater

Kulturlivet i Vendsyssel og regionens identitet og selvbevidsthed er blevet styrket gennem etableringen af et teaterhus i Hjørring bymidte. Huset er en dynamo for kulturlivet i hele Nordjylland og understøtter dermed både bosætning, uddannelse og erhverv. Teatret fungerer som omdrejningspunkt for exceptionel teaterkunst i intime rammer og er omkranset af rum og aktiviteter for byens kreative miljø. Det er med til at sikre huset en bred folkelig opbakning og tilfører huset liv – også uden for teatertid.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 7. marts.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Tid 

Tirsdag den 2. marts 2021, kl. 16.00-16.45.  

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind