x

Foredrag: Bliv klogere på Bauhaus-skolens arkitektur

Bauhaus-skolen har sat sine spor over hele verden med sit mål om at fremme fællesskabet gennem kunst og design. Vær med på Jarmers Plads i København den 23. november, når vi gennem film og fortællinger udforsker den særlige stil i de danske Bauhaus-inspirerede arkitekter Heibergs, Jacobsens og Møller-Jensens egne huse. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 23. november 2021

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Realdania
Jarmers Plads 2
1551 København V

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Foredrag: Bliv klogere på Bauhaus-skolens arkitektur

Viggo Møller-Jensens eget hus

Realdania By & Byg

Realdanias medlemsarrangement: Foredrag om Bauhaus

Bauhaus - den berømte tyske højskole for design og arkitektur. Skolens bygninger er UNESCO-verdensarv, og stilen, som ofte anvendes synonymt med modernisme og funktionalisme, revolutionerede vores omgivelser. Herhjemme kan man især spotte arkitektonisk arvegods fra Bauhaus hos arkitekterne Edvard Heiberg og Arne Jacobsen, som var med i forreste internationale række, da den ny tids arkitektur blev formet. 

Læs mere om Bauhaus og modernisme

Adresse 

Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V, Spisesalen på 1. sal

Tid 

Tirsdag den 23. november 2021, kl. 16:30 - 18:30  

Særlig info

BEMÆRK: Du og dine ledsagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas, når I ankommer. Dette gælder dog kun for deltagere over 15 år.

Program

Kl. 16.30 Realdanias værter Mette Rabølle Sørensen og Astrid Weiss byder velkommen og fortæller om Bauhaus-skolen, stilen og inspirationen fra fremtrædende danske arkitekter som Edvard Heiberg, Arne Jacobsen og Viggo Møller-Jensen. Oplægget krydres med film om arkitekternes egne huse. 

Vi tager en lille pause undervejs, hvor vi serverer kaffe. 

Kl. 18.30 Tak for i dag! 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 1. november, og vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 2. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind