x

Backstage på Folketeatret

Foredrag og rundvisning

Tidspunkt
24. november 2021 kl 16.30 - 18.45
24. november 2021 kl 19.30 - 21.45

Adresse
Folketeatret
Nørregade 39
1165 København K

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer

Kom med bag kulissen, når vi besøger Folketeatret, Danmarks ældst fungerende teater i samme historiske bygninger - og kendt for sine traditionsrige juleforestillinger. Teatret er blevet renoveret for at skabe en bedre sammenhæng mellem gaden, foyeren og scenerne. Kom med rundtur og hør om renoveringen. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Backstage på Folketeatret

Realdanias medlemsarrangement: Folketeateret 

En stor ombygning af Folketeatret i København har moderniseret og forskønnet facaden mod Nørregade samt publikumsfoyerer i både gadeplan og på 1. sal. Vi har støttet Danmarks ældst fungerende teater i samme historiske bygninger. 

Læs mere om projektet

Adresse 

Folketeatret, Nørregade 39, 1165 København K

Tid 

Onsdag den 24. november 2021, kl. 16.30-18.45 og kl. 19.30-21.45

Særlig info 

Arrangementet egner sig ikke for gangbesværede, da teatret har mange trapper.

Program 

Hold 1
16.30: Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Teaterchef på Folketeatret Kasper Wilton fortæller om teatret og om relationen til Realdania.

Arkitekt og partner Jens Bertelsen, Bertelsen & Scheving fortæller om renoveringen af teatret.

Herefter får vi en rundvisning på teatret.

18.45: Tak for i aften!

Hold 2
19.30: Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Teaterchef på Folketeatret Kasper Wilton fortæller om teatret og om relationen til Realdania.

Arkitekt og partner Jens Bertelsen, Bertelsen & Scheving fortæller om renoveringen af teatret.

Herefter får vi en rundvisning på teatret.

21.45:Tak for i aften!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 28. oktober, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 29. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind