x

Gisselfeld Kloster: Besøg slottets orangeri og juleudstilling

Foredrag og rundvisning

Tidspunkt
04. december 2021 kl 11.00 - 13.00
04. december 2021 kl 14.00 - 16.00

Adresse
Gisselfeld Kloster
Gisselfeldvej 3
4690 Haslev

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer

Gisselfeld Kloster og gods har et af de få tilbageværende orangerier i Danmark. Lørdag den 4. december byder på et møde med makkerparret bag orangeriet, og vi får en rundvisning i slottets magiske juleudstilling. Realdania har støttet renoveringen af Paradehuset for at skabe nyt liv i det historiske herregårdsanlæg. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Gisselfeld Kloster: Besøg slottets orangeri og juleudstilling

Realdanias medlemsarrangement:Julearrangement på Gisselfeld Kloster og i det enestående Paradehus

Ved vores medlemsarrangement bliver vi budt velkommen af landskabsarkitekt Greg Kobett og havedesigner Stig Lauritsen, som er det makkerpar der står for Paradehuset – Orangeriet på Gisselfeld. De vil introducere os til både godset og Paradehuset særlige arkitektur på Paradepladsen. Herefter går vi ind i Paradehuset og fordyber os i arkitekturen og den særlige plantesamling, hvorefter der er rundvisning i juleudstillingen på slottet. Efter endt rundvisning bliver der serveret et let traktement i Herskabsstalden.

Læs mere om projektet

Adresse 

Gisselfeld Kloster, Gisselfeldvej 3, 4690 Haslev

Tid 

Lørdag den 4. december 2021, kl.11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00

Særlig info 

Vi mødes på pladsen foran Paradehuset.

Program 

Hold 1
Kl. 11.00: Vi mødes på pladsen foran Paradehuset, hvor Realdanias vært Heidi Meier Bach byder velkommen og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Værtsparret Greg Kobett og Stig Lauritsen står for en kort introduktion til Paradehusets særlige arkitektur og plantesamling.

Vi deler os i to grupper og bliver vist rundt i Paradehuset og på slottet.

Lette forfriskninger i Herskabsstalden, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 13.30: Tak for i dag!

Hold 2
Kl. 14.00: Vi mødes på pladsen foran Paradehuset, hvor Realdanias vært Heidi Meier Bach byder velkommen og fortæller kort om Realdania og dagens program.

Værtsparret Greg Kobett og Stig Lauritsen står for en kort introduktion til Paradehusets særlige arkitektur og plantesamling.

Vi deler os i to grupper og bliver vist rundt i Paradehuset og på slottet.

Lette forfriskninger i Herskabsstalden, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 16.30: Tak for i dag! 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 28. oktober, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 29. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind