x

Naturkraft: Leg og læring om naturens vilde kræfter

Naturkraft er en ny oplevelsesarena uden for Ringkøbing, hvor alle generationer kan lege sig til viden om naturens kræfter - Vestkystens vilde vind og høje bølger. Den 13. november skal vi udforske og lege med de vilde kræfter i parkens naturoplevelser og sætte alle sanser i spil. Vi udlodder i alt 100 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
13. november 2021 kl. 11.00 - 13.00
13. november 2021 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Naturkraft
Naturparken 10
6950 Ringkøbing

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Naturkraft: Leg og læring om naturens vilde kræfter

Realdanias medlemsarrangement: Naturkraft for hele familien

Naturkraft er en ny oplevelsesarena uden for Ringkøbing. Her kan de besøgende opleve, hvordan naturens kræfter sættes i spil gennem leg og læring. Vi støtter projektet som en del af vores mål om at styrke attraktioner langs den danske Vestkyst.

Læs mere om projektet

Adresse 

Naturkraft, Naturparken 10, 6950 Ringkøbing.

Tid 

Lørdag den 13. november 2021, kl.11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00.

Særlig info 

Tag det varme tøj på, da vi opholder os udenfor noget af tiden.

Program 

Hold 1

Kl. 11.00 Velkomst på amfi-scenen (udendørs) ved Realdanias vært Bonjek Hertz Petersen samt ved en af guiderne fra Naturkraft.

Inddeling og rundvisning i 3 hold ved Naturkrafts guider.

Vi serverer fælles frokost i Basen, og dernæst er der fri leg.

Kl. 13.00 Arrangementet slutter, og medlemmerne er velkomne til at blive. Naturkraft lukker kl. 16.00.

Hold 2

Kl. 14.00 Velkomst på amfi-scenen (udendørs) ved Realdanias vært Bonjek Hertz Petersen samt ved en guide fra Naturkraft.

Inddeling og rundvisning i 3 hold ved Naturkrafts guider.

Vi serverer kaffe, te og kage i Basen, og dernæst er der fri leg.

Kl. 16.00 Tak for i dag - Naturkraft lukker kl. 16.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 1. november, og vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 2. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Særligt for arrangementer målrettet til børn og deres familie: Som udgangspunkt udtrækkes 75 pct. af arrangementets pladser blandt medlemmer under 55 år og 25 pct. af pladserne udtrækkes blandt medlemmer over 54 år. Hvis de tildelte pladser ikke kan udfyldes inden for den ønskede målgruppe, udtrækkes pladserne blandt de øvrige konkurrencedeltagere.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind