x

Gå kunsten i møde på ARKENWALK

Kom med Realdania på en kunstnerisk vandretur på den nye kombinerede gang- og cykelsti ARKENWALK, hvor by, natur, arkitektur og kunst forbindes mellem Ishøj Station og kunstmuseet ARKEN. Vi hører undervejs om kunsten og projektet, som vi har støttet. Turen slutter (selvfølgelig) på ARKEN, hvor du får en introduktion til de aktuelle udstillinger. Vi udlodder i alt 50 x2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
27. oktober 2021 kl. 12.30 - 14.30
27. oktober 2021 kl. 16.00 - 18.00

Adresse
Ishøj stationsforplads
2635 Ishøj

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Gå kunsten i møde på ARKENWALK

Realdanias medlemsarrangement: ARKENWALK

ARKENWALK er en kunststi, der skal skabe gode oplevelser på turen fra Ishøj station og museet ARKEN. Et stort antal af ARKENs 300.000 årlige besøgende ankommer til ARKEN med tog. I sommeren 2021 åbnede den 2,2 km lange ARKENWALK med 32 knaldrøde kunstlygter fra forpladsen ved Ishøj Station til kunstmuseet ARKEN.

Læs mere om projektet

Adresse 

Ishøj Stationsforplads, 2635 Ishøj - kig efter det røde Realdania-flag.

Tid 

Onsdag den 27. oktober 2021 kl. 12.30-14.30 og kl. 16.00-18.00

Særlig info 

Vi mødes på Stationsforpladsen - kig efter det røde Realdania-flag. Tag praktisk tøj på, da vi skal gå 2,2 km fra Ishøj Station og til ARKEN. Turen tilbage fra ARKEN til Stationsforpladsen foregår på egen hånd.

Program 

Hold 1 kl. 12.30-14.30

12.30: Velkomst og introduktion til stien ved Ishøj kommune.

Gåtur på ARKENWALK med stops undervejs, mens arkitekt fra Kristine Jensens Tegnestue fortæller om anlægget af den kombinerede gang- og cykelsti, og kunsthistoriker Amalie Grubb fra ARKEN fortæller om kunsten undervejs.

Vi går indenfor i kunstmuseet ARKEN efter turen, hvor Realdanias vært Ingelise Andersson fortæller om Realdania og Amalie Grubb fortæller om de aktuelle udstillinger.

14.30: Tak for i dag! Deltagerne har fri adgang til ARKEN's udstillinger. 

Hold 2 kl. 16.00-18.00

16.00: Velkomst og introduktion til stien ved Ishøj kommune.

Gåtur på ARKENWALK med stops undervejs, mens arkitekten fra Kristine Jensens Tegnestue fortæller om anlægget af den kombinerede gang- og cykelsti, og kunsthistoriker Amalie Grubb fra ARKEN fortæller om kunsten undervejs.

Vi går indenfor i kunstmuseet ARKEN efter turen, hvor Realdanias vært Ingelise Andersson fortæller om Realdania og Amalie Grubb fortæller om de aktuelle udstillinger.

18.00: Tak for i dag! Deltagerne har fri adgang til ARKEN's udstillinger. Museet lukker kl. 21.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 10. oktober 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 11. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind