x

Tag en tur bag tremmer i FÆNGSLET

Siden de sidste indsatte forlod statsfængslet i 2006, har FÆNGSLET i Horsens udviklet sig til en af byens bærende kulturinstitutioner med museum, iværksætteri og kunst. Vi har støttet den nye tilbygning Vestsalen, et samlingspunkt i international klasse, som netop er indviet. Den 11. oktober byder vi indenfor til en fortælling om FÆNGSLET’s forvandling, fangernes hverdag, flugtforsøg og meget mere. Vi udlodder i alt 200 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
11. oktober 2021 kl. 13.30 - 16.00
11. oktober 2021 kl. 16.30 - 19.00

Adresse
FÆNGSLET
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tag en tur bag tremmer i FÆNGSLET

Realdanias medlemsarrangement: FÆNGSLET i Horsens

Siden 2006 har man arbejdet intenst på at omdanne stedet til en kulturinstitution med Fængselsmuseet som et centralt element. Det har resulteret i, at FÆNGSLET ud over et museum i dag også byder på koncertområde, værksteder, forsamlingshus og gymnastiksal. Fonden FÆNGSLET ønskede at udarbejde en samlet plan for udviklingen af bygningerne. Ønsket med planen var, at alle initiativerne skulle understøtte en samlet vision med respekt for bygningernes bevaringsværdi i skabelsen af en kulturel dynamo. Bygningerne byder på alt fra museum til iværksætteri, og kunst. Vestsalen blev indviet i 2021, der er en kultur- event- og konferencesal i international klasse.

Læs mere om projektet

Adresse 

FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens. 

Tid 

Mandag den 11. oktober 2021, kl. 13.30 - 16.00 og 16.30 - 19.00.

Program 

Hold 1 kl. 13.30 - 16.00

Kl. 13.30 FÆNGSLET's uniformerede personale byder velkommen ved den grønne port.

Vi samles i Vestsalen, hvor Realdanias vært Anne Helmer byder velkommen og fortæller om Realdanias aktiviteter.

Dernæst får vi et oplæg ved direktør for FÆNGSLET Astrid Søes Poulsen, mens der serveres kaffe, the og dagens kage.

Deltagerne inddeles i 4 hold til rundvisning i Fængselsmuseet.

Kl. 16.00 Tak for i dag: Udgangstilladelse til alle!

Hold 2 kl. 16.30 - 19.00

Kl. 16.30 FÆNGSLET's uniformerede personale byder velkommen ved den grønne port.

Vi samles i Vestsalen, hvor Realdanias vært Anne Helmer byder velkommen og fortæller om Realdanias aktiviteter.

Dernæst får vi et oplæg ved direktør for FÆNGSLET Astrid Søes Poulsen, mens der serveres kaffe, the og dagens kage.

Deltagerne inddeles i 4 hold til rundvisning i Fængselsmuseet.

Kl. 19:00 Tak for i dag: Udgangstilladelse til alle!

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. september, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind