x

Folkemødet rejse - hvad bringer fremtiden?

Hvilken betydning har Folkemødet på Allinge og Bornholm, og hvad bringer fremtiden? Hvilken rejse har Folkemødet været igennem de seneste år? Hvordan styrede man demokratifestivalen igennem corona med aflysning i 2020 og et mindre Folkemøde i 2021? Den 2. november indbyder vi til samtale i Folkemødehuset i Allinge, hvor direktør Camilla Laudrup fortæller, og hvor du har mulighed for at give din mening til kende. Vi udlodder i alt 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. november 2021

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 19.30

Adresse
Folkemødehuset
Sverigesvej 1
3770 Allinge

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Folkemødet rejse - hvad bringer fremtiden?

Realdanias medlemsarrangement: Folkemødets rejse - hvad bringer fremtiden? 

Læs mere om projektet

Adresse 

Folkemødehuset, Sverigesvej 1, 3770 Allinge.

Tid 

tirsdag den 2. november 2021, kl. 18.00-19.30.

Særlig info 

Arrangementet foregår indendørs.

Program

18.00: Realdanias vært Steen Breiner byder velkommen og fortæller om Realdania.

Introduktion til Folkemødet ved direktør Camilla Laudrup.

Indlæg og interview med erhvervsmand Carsten Grønning.

Debat med salen: Hvad mener du?

19.30: Tak for i aften!

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 7. oktober, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 8. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind