x

Sådan styrker Herning Messecenter vækst og udvikling

Messecenter Herning er blevet opdateret med ny ankomstbygning og udearealer, så tusindvis af glade gæster fremover får en mere sammenhængende oplevelse, og Herning kan tiltrække flere store events i fremtiden. Den 30. oktober har du chancen for en guidet rundvisning og hele fortællingen om Messecenter Hernings fremtid og udvikling. Vi udlodder i alt 100 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
30. oktober 2021 kl. 10.00 - 12.00
30. oktober 2021 kl. 13.00 - 15.00

Adresse
Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Sådan styrker Herning Messecenter vækst og udvikling

Messecenter Herning

Siden 1963 har Messecenter Herning som en lokal dynamo sørget for at tiltrække messer, konferencer, og det seneste årti også sports- og musikbegivenheder i Jyske Bank Boksen. MCH har fremtidssikret den arkitektoniske sammenhæng for derved at bevare sin styrkeposition i området. Med en ny ankomsthal og en opgradering af uderummene er en sammenhængende gæsteoplevelse nu blevet en realitet for alle de mange tusinder, der hvert år besøger Messecenter Herning. 

Læs mere om projektet

Adresse 

Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.

Tid 

Lørdag den 30. oktober 2021 kl. 10.00 - 12.00 og kl. 13.00 - 15.00.

Særlig info 

Parkering: Benyt P3 og gå via tunnel til indgang Vest. Hold øje med vejrudsigten, da dele af arrangementet foregår udendørs. 

Download oversigtskort over området

Program 

Hold 1 kl. 10.00 - 12.00

10.00: Velkommen ved Realdanias vært projektleder Ingelise Andersson i auditoriet.

Vi får en introduktion til det samlede projekt og partnerskabet mellem Herning Kommune, MCH og Realdania ved Mette Damkær, projekt- og programleder i Herning Kommune og Thue B. Jensen, projektleder i MCH.

Arkitekt og partner Per Ravn, Cubo, viser rundt i den nye tilbygning, hvorefter landskabsarkitekt Gitte Sauer fra Schønherr viser rundt i de nye udearealer.

12.00: Tak for i dag!

Hold 2 kl. 13.00 - 15.00

13.00: Velkommen ved Realdanias vært projektleder Ingelise Andersson i auditoriet.

Vi får en introduktion til det samlede projekt, og partnerskabet mellem Herning Kommune, MCH og Realdania ved Mette Damkær, projekt- og programleder i Herning Kommune og Thue B. Jensen, projektleder i Messecenter Herning.

Arkitekt og partner Per Ravn, Cubo, viser rundt i den nye tilbygning, hvorefter landskabsarkitekt Gitte Sauer fra Schønherr viser rundt i de nye udearealer.

15.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. september, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind