x

Udforsk verdens største kalkgrube

Gå med familien på opdagelse i Mønsted Kalkgruber – verdens største af sin slags med 60 km minegange. Hvordan brød man kalken, hvad brugte man den til og er der stadig liv i kalkgruberne? Vi får hele fortællingen i børnehøjde og en tur rundt i terrænet med stedets egne guider. Vi har været med til at gøre stedet til en moderne og tilgængelig turistattraktion. Vi udlodder i alt 38 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
30. oktober 2021 kl. 11.00 - 13.00
30. oktober 2021 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Kalkværksvej 8-10
Mønsted
7850 Stoholm


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Udforsk verdens største kalkgrube

Kalkgruberne

Realdania

Realdanias medlemsarrangement: Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber er med støtte fra Realdania blevet udvidet med et landskabsprojekt, hvor naturen i og omkring verdens største kalkgrube er blevet mere åben, tilgængelig og en ligeværdig oplevelse for alle.

Læs mere om projektet

Adresse 

Kalkværksvej 8-10, Mønsted, 7850 Stoholm

Tid 

Lørdag den 30. oktober 2021, kl.11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00

Særlig info 

Tag det varme tøj på, da vi fortrinsvis opholder os udenfor og nede i kalkgruberne, der er kælderkolde hele året rundt.

Program 

Hold 1 kl. 11.00-13.00
11.00: Velkomst ved projektleder Anne Helmer fra Realdania.

Oplæg af direktør i Mønsted Kalkgruber, Rikke Friis.

Vi går på rundvisning i gruberne i hold.

Vi serverer lette forfriskninger, hvorefter deltagerne kan gå på opdagelse på egen hånd.

13.00: Tak for i dag! 

Hold 2 kl. 14.00-16.00

14.00: Velkomst ved projektleder Anne Helmer fra Realdania.

Oplæg af direktør i Mønsted Kalkgruber, Rikke Friis.

Vi går på rundvisning i gruberne i hold.

Vi serverer lette forfriskninger, hvorefter deltagerne kan gå på opdagelse på egen hånd.

16.00: Tak for i dag! 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 10. oktober 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 11. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Særligt for arrangementer målrettet til børn og deres familie: Som udgangspunkt udtrækkes 75 pct. af arrangementets pladser blandt medlemmer under 55 år og 25 pct. af pladserne udtrækkes blandt medlemmer over 54 år. Hvis de tildelte pladser ikke kan udfyldes inden for den ønskede målgruppe, udtrækkes pladserne blandt de øvrige konkurrencedeltagere.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind