x

Rockfestival møder højskoletraditioner

Har du lyst til at drømme dig tilbage til din egen højskoletid? Så skal du byde ind på vores besøg i Roskilde Festival Højskole i bydelen Musicon den 28. oktober. Vi får en tur gennem byggeriet, de kreative visioner og arkitekturens vigtige rolle for Danmarks nyeste byggede højskole. Vi udlodder 75 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. oktober 2021

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 20.00

Adresse
Foredragssalen
Roskilde Festival Højskole
Basgangen 20
4000 Roskilde


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Rockfestival møder højskoletraditioner

Daniel Hjorth

Realdanias medlemsarrangement: Roskilde Festival Højskole

Roskildes kreative bydel Musicon har fået en ny højskole, der kombinerer det bedste fra Roskilde Festivalens verden med højskoletraditionens værdier om medborgerskab og involvering. Samtidig skal højskolen være med til at understøtte bydelens udvikling.

Læs mere om projektet

Adresse 

Foredragssalen, Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde.

Tid 

Torsdag den 28. oktober 2021 kl. 18.00 - 20.00

Særlig info 

 Vi mødes i Foyeren. Du kan parkere ved Pulsen i Musicon to minutters gang fra skolen.

Program 

Kl. 18.00 Realdanias vært Heidi Meier Bach byder velkommen i foredragssalen, mens vi får forfriskninger.

Ordet gives til højskolelærer Aske Erbs Ørbæk, som fortæller om visionen med højskolen.

Herefter fortæller arkitekt Mads Lützen om indretningen af højskolen.

Vi får en introduktion til omvisningen og de seks højskoleelever, som skal vise rundt.

Rundvisningen slutter i Foredragssalen Mellemrummet, hvor vi samler op på spørgsmål og kommentarer.

Kl. 20.00 Tak for i aften og kom godt hjem!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. september, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind