x

Morgenfrisk søndagstur til ZOO og Elefanthuset

Søndag morgen d. 10. oktober har familiens store og små mulighed for at komme helt tæt på elefanterne i København ZOO. Vær med til at lægge mad ud til de fantastiske dyr og hør fortællingen om Elefanthuset med to store glaskupler, som er tegnet af den verdenskendte arkitekt Norman Foster. Vi udlodder i alt 50 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
10. oktober 2021

Tidspunkt
kl. 08.00 — kl. 09.30

Adresse
ZOO
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Morgenfrisk søndagstur til ZOO og Elefanthuset

Elefanthuset

Realdania

Realdanias medlemsarrangement: Elefanthuset i København Zoo

I marts 2008 flyttede de største dyr i Københavns Zoologiske Have ind i deres nye hjem. Den verdenskendte arkitekt Norman Foster har tegnet bygningen, der har tilført København arkitektur i verdensklasse.

Læs mere om projektet

Adresse 

ZOO, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Tid 

Søndag den 10. oktober 2021, kl. 8.00 - 9.30

Program 

8.00: Realdanias vært projektleder Ingelise Andersson byder velkommen ved hovedindgangen til ZOO på Roskildevej.

Når alle er ankommet, går vi i samlet flok ned til Elefanthuset, hvor ZOO's formidlere tager imod.

Under dette eksklusive besøg får vi adgang til Elefanthuset helt fra morgenstunden, hvor vi har fået lov til at være med til at give elefanterne morgenmad.

Når vi har lagt maden ud i stalden, går vi tilbage til publikumsområdet, hvorefter elefanterne lukkes ind i Elefanthuset for at spise.

Undervejs får vi også historien om Elefanthuset, elefanterne og om Realdanias rolle i opførelsen af dette internationalt berømmede anlæg af stjernearkitekten Norman Foster.

9.30: Tak for i dag! Efter besøget i Elefanthuset, er der mulighed for at blive i ZOO og opleve de øvrige dyr vågne op denne søndag morgen.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. september, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Særligt for arrangementer målrettet til børn og deres familie: Som udgangspunkt udtrækkes 75 pct. af arrangementets pladser blandt medlemmer under 55 år og 25 pct. af pladserne udtrækkes blandt medlemmer over 54 år. Hvis de tildelte pladser ikke kan udfyldes inden for den ønskede målgruppe, udtrækkes pladserne blandt de øvrige konkurrencedeltagere.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind