x

Online rundvisning: BaneGaarden - Københavns nye mekka for genbrug og gastro

Kig med fra din pc eller iPad, når vi d. 9. september besøger Københavns spritnye samlingspunkt BaneGaarden. DSBs gamle togværksteder og lagerhaller har fået nyt liv og er bogstavelig talt bygget med genbrugsguld og gastronomiske ambitioner. Manden bag Aarstiderne og BaneGaarden, kokken og ildsjælen Søren Ejlersen, viser rundt i træladerne, visionen, udfordringerne, byggeteknikker og historiske traditioner.

Arrangementet er afholdt

Dato
9. september 2021

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.00

Adresse
Online

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Online rundvisning: BaneGaarden - Københavns nye mekka for genbrug og gastro

Realdanias medlemsarrangement: Online rundvisning på BaneGaarden

I et gammelt industriområde på Otto Busses Vej centralt i København, finder man DSB’s gamle værkstedsområde. Her stod ni gamle sorte trælader i forfald. Træladerne blev oprindeligt brugt som opbevaringslager til træ, men mistede deres funktion, og i de seneste 50 år har tidens tand tæret på laderne. Vi har støttet renoveringen for at bidrage til en ny attraktion i området, der fastholder stedets identitet og sætter bæredygtighed, fællesskaber samt det gode, sunde liv på dagsordenen. 

Læs mere om projektet

Tid 

Torsdag den 9. september 2021, kl. 17.00 - 18.00.

Program

Under huden på visionen: Søren Ejlersen, kok og medstifter af Aarstiderne og BaneGaarden, viser rundt og fortæller om udfordringerne, byggeteknikker og de historiske traditioner.

Under hele arrangementet kan man stille spørgsmål via chatten.

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 3. oktober 2021.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind