x

Se særudstilling om Kunstnerkolonien på Bornholm

Kvium, Bonnén og fire andre danske kunstnere tilbragte to uger på Bornholm for at skabe kunst i de samme omgivelser som bornholmermalerne og lave en fælles udstilling på Bornholms Kunstmuseum. Den 23. september får du chancen for at få en introduktion til denne særudstilling om Kunstnerkolonien på Bornholm, når direktør for museet, Jacob Bjerring-Hansen, og kunstfaglig leder, Tine Nygaard fortæller og viser rundt. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
23. september 2021 kl. 15.30 - 17.30
23. september 2021 kl. 18.00 - 20.00

Adresse
Otto Bruuns Plads 1
3760 Gudhjem

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Se særudstilling om Kunstnerkolonien på Bornholm

Realdanias medlemsarrangement på Bornholms Kunstmuseum 

Bornholms Kunstmuseum blev meget hurtigt efter museets opførelse i 1993 så stor en publikumssucces, at rammerne ikke længere var tilstrækkelige. Bygningerne er oprindeligt dimensioneret efter 30.000 besøgende om året, men realiteterne oversteg langt forventningerne. En udbygning af museet har givet bedre faciliteter til de besøgende og bedre plads både til de faste samlinger og til særudstillinger.

Læs mere om projektet

Adresse 

Bornholms Kunstmuseum, Otto Bruuns Plads 1, 3760 Gudhjem.

Tid 

Torsdag den 23. september 2021, kl. 15.30-17.30 og kl. 18.00-20.00.

Program

Hold 1 kl. 15.30 - 17.30

15.30: Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller kort om Realdania.

Direktør for Bornholms Kunstmuseum, Jacob Bjerring-Hansen, fortæller om museets historie og om udbygningen.

Kunstfaglig leder på Bornholms Kunstmuseum, Tine Nygaard, tager os igennem udstillingerne med fokus på kunstnerkolonien og den permanente udstilling.

Deltagerne har mulighed for at udforske udstillingerne på egen hånd.

17.30: Tak for i dag!


Hold 2 kl. 18.00 - 20.00

18.00: Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller kort om Realdania.

Direktør for Bornholms Kunstmuseum, Jacob Bjerring-Hansen, fortæller om museets historie og om udbygningen.

Kunstfaglig leder på Bornholms Kunstmuseum, Tine Nygaard, tager os igennem udstillingerne med fokus på kunstnerkolonien og den permanente udstilling.

Deltagerne har mulighed for at udforske udstillingerne på egen hånd.

20.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest onsdag den 8. september 2021, og vinderne får direkte besked på mail torsdag den 9. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind