x

Mød byrumsguru Gehl: Sådan skaber vi byer for mennesker

Hvordan fik Moskva cykelstier og Times Square en bilfri zone? Svaret er den danske stjernearkitekt Jan Gehl, manden bag teorien om det gode byliv med mennesket i centrum – en filosofi, der har revolutioneret byplanlægning i hele verden. Den 29. september indbyder vi til foredrag i Dansk Arkitektur Center, hvor byrumsguruen Gehl vil fortælle om sit utrættelige arbejde for at skabe menneskevenlige byer og liv mellem husene. Vi udlodder i alt 100 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 29. september 2021

Tidspunkt
kl. 18.30 — kl. 21.00

Adresse
Bryghuspladsen 10
1473 København K

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Mød byrumsguru Gehl: Sådan skaber vi byer for mennesker

Realdanias medlemsarrangement: Gehl i Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Centers nyeste udstilling indbyder til et møde med den danske arkitekt og byplanlægger Jan Gehl, hvis arbejde har høstet international anerkendelse og sat et kæmpe aftryk i måden, vi tænker byplanlægning. I udstillingen kan man gå på opdagelse i hans arbejdsværelse, kikke i private notesbøger, høre Jan fortælle og se hvad der ligger til grund for de spændende studier, der fx har skaffet cykelstier i Moskva og bilfri-zone på Times Square i New York. Se filmen om Jan Gehl

Dansk Arkitektur Center er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Vi yder støtte til basisdriften af DAC.

Læs mere om Dansk Arkitektur Center

Adresse 

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K.

Tid

Onsdag den 29. september kl. 18.30 - 21.00   

Program 

Kl. 18.30: Vi mødes i Salen i Dansk Arkitektur Center (DAC).

Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Introduktion til Dansk Arkitektur Center og relationen til Realdania.

Jan Gehl fortæller om sit arbejde med livet mellem husene.

På egen hånd i DACs aktuelle udstilling, Bag facaden, hvor DACs udstillingsværter vil stå til rådighed.

Kl. 21.00: Tak for i dag! Medlemmerne er velkomne til at blive i DAC til kl. 22.00, da der er eksklusivt åbent i caféen og shoppen i dagens anledning. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. DDeltagelse i konkurrencen skal ske senest onsdag den 8. september 2021, og vinderne får direkte besked på mail torsdag den 9. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind