x

Harteværket - det oplevelsesrige vandværk

Kom med os til en sprudlende familiedag i Danmarks første større vandkraftværk, Harteværket, som med støtte fra Realdania er forvandlet til et kreativt oplevelsescenter for store og små. Den 18. september inviterer vi til masser af (vand-)leg i værkets interaktive sandkasse, skattejagt, vandlegepladsen og hop på trampolinerne, mens de byggeglade børn kan bygge en båd, et insekthotel eller en vindmølle i værkstedet ”Tårnet”. Vi udlodder 50 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
18. september 2021

Tidspunkt
kl. 10.00 — kl. 13.30

Adresse
Harteværket
Alpedalsvej 107 A
6000 Kolding

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Harteværket - det oplevelsesrige vandværk

Realdanias medlemsarrangement: Harteværket - det oplevelsesrige vandværk

Et besøg på Harteværket byder på bedre muligheder for at opleve det imponerende vandkraftværk indefra. De bevaringsværdige kraftværksbygninger er blevet renoveret og udviklet til et et oplevelses- og aktivitetscenter med fokus på vandkraft.

Læs mere om projektet

Adresse 

Harteværket, Alpedalsvej 107 A, 6000 Kolding

Tid 

Lørdag den 18. september 2021, kl. 10:00 - 13:30 

Særlig info 

Hele arrangementet foregår udendørs, så husk passende påklædning.

Program 

  • 10.00 Velkomst ved Realdanias vært, Frida Gammelgaard.
  • Søren Kjær Rasmussen, kommunikationsansvarlig på Harteværket, fortæller om Harteværket.
  • Vi byder på pølsehorn, pizzasnegle, muffins samt juice, the og kaffe.
  • Aktiviteterne er åbne. 
  • Rundvisning på Harteværket.
  • 13.30 Tak for i dag! Medlemmerne kan frit blive til Harteværket lukker kl. 17.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 22. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 23. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind