x

Byvandring gennem Kunsten og Kanalbyen

Et parkeringshus som gigantisk installation, seks etager høje vandplanter i opgangen og et skulpturelt gårdrum. Tag med på byvandring d. 28. september, og se hvordan Kanalbyens planlæggere arbejder strategisk med kunstværker for at skabe liv, involvering, mødesteder, identitet og sammenhæng i et helt nyt byområde. Vi udlodder i alt 2x25 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. september 2021

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Vendergade 74
7000 Fredericia

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Byvandring gennem Kunsten og Kanalbyen

Gunhild Aaberg: På Bedding

Fredericia Cross training

Realdanias medlemsarrangement: Kunstvandring i Kanalbyen i Fredericia

Hvordan kan man skabe en attraktiv og moderne bydel, der åbner Fredericia ud mod Lillebælt og samtidig respekterer Fredericias unikke historie? Og hvordan kan udviklingen af en ny bydel bidrage til at klimasikre Fredericias bymidte mod stormflod og havvandsstigninger? Det er nogle af omdrejningspunkterne for udviklingen af Kanalbyen, som Realdania By & Byg udvikler i partnerskab med Fredericia Kommune.

Læs mere om projektet

Adresse 

Vendergade 74, 7000 Fredericia. 

Tid

Tirsdag den 28. september 2021, kl. 16:30 - 18:30.

Særlig info 

Arrangementet er IKKE egnet for dårligt gående eller kørestolsbrugere.    

Program 

Kl. 16.30: Louise Jonsson fra Realdania By & Byg byder velkommen. 

Projektdirektør i Kanalbyen, Tim Halvorsen, tager deltagerne med på en byvandring i Fredericias nye kvarter Kanalbyen, og fortæller om byudviklingsprojektet og det store fokus på at indarbejde kunstprojekter.

Vi slutter af med en forfriskning. 

18.30: Tak for i dag!  

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest onsdag den 8. september 2021, og vinderne får direkte besked på mail torsdag den 9. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind