x

Lundsgaard Gods – fra kostald til kulturhus

Grib chancen for at opleve en af fremtidens herregårde, når vi den 9. september besøger Lundsgaard Gods og kulturhuset Anexet. Godsejeren tager os med på opdagelse i godsets ombyggede kostald fra 1800-tallet, der med støtte fra Realdania har fået nyt liv som kultur- og erhvervshus. Turen går også omkring Anexets galleri og Nadja Pass’ udfordrende udstilling ”Genopbyggernes Tankekatedral” - og så skal vi naturligvis høre om stedets forvandling og mange aktiviteter. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
9. september 2021

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 19.00

Adresse
Lundsgaard Gods
Lundsgaardsvej 15
5300 Kerteminde

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Lundsgaard Gods – fra kostald til kulturhus

Steffen Stamp

Realdanias medlemsarrangement: Lundsgaard Gods - fra kostald til kulturhus  

På Lundsgaard Gods på Fyn har ejerne forvandlet tomme kostalde fra 1880’erne til ramme for et nyt kulturelt centrum for lokalsamfundet.

Læs mere om projektet

Adresse 

Lundsgaard gods, Lundsgaardsvej 15, 5300 Kerteminde

Tid 

Torsdag den 9. september 2021, kl. 16.30 – 19.00 

Særlig info 

Parkering ved Kulturhuset Anexet, Lundsgaard Gods, Lundsgaardsvej 15, 5300 Kerteminde.

Program 

16.30 Velkomst ved Realdanias vært Anne-Mette Hjøllund og godsejer Rudolf Iuel.

Rundvisning i Kulturhuset Anexet.

Oplæg i Anexet om transformationen af godsets gamle kostald til kulturhus. 

Vi får forfriskninger i Anexets café.

Der er adgang til på egen hånd at besøge udstillingen "Genopbyggernes Tankekatedral" i galleriet.  

19.00 Tak for i dag! 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 22. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 23. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind