x

Naturskønt hverdagsfællesskab for voksne

Fremtidens seniorbofællesskab er ikke en ældrebolig. Det er et hverdagsfællesskab til folk over 50 år, der har fået tid til at nyde livet i selskab med andre. Er du nysgerrig efter, hvad dét betyder? Og vil du se et moderne voksenfællesskab indefra? Vi afliver et par sejlivede myter om såkaldte ”oldekoller”, når vi den 22. september besøger seniorbofællesskabet Havtorn i Ringkøbings nye naturbydel. Vi udlodder 25 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. september 2021

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.00

Adresse
Engbakken 140-166
6950 Ringkøbing.

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Naturskønt hverdagsfællesskab for voksne

Realdanias medlemsarrangement: Bofællesskabet 50+ i Naturbydelen Ringkøbing K 

Hvordan kan man udnytte potentialerne i den korte afstand mellem natur og by til at skabe et bæredygtigt boligområde, hvor forskellige boligtyper, fællesskaber og nærhed til naturen bidrager til at fastholde og tiltrække beboere? Det er omdrejningspunktet for udviklingen af Naturbydelen Ringkøbing K, som Realdania By & Byg påbegyndte i 2011 i partnerskab med Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere om projektet

Adresse 

Engbakken 140-166, 6950 Ringkøbing.

Tid 

Onsdag den 22. september 2021, kl. 17:00 - 18:00.

Program 

Kl. 17.00: Projektleder Lise Vølund Jacobsen fra Realdania By & Byg Klubben byder velkommen. 

Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Jørgen Søndermark, fortæller om projektet Havtorn, et bofællesskab for folk i alderen 50+, som ligger omgivet af vild natur i naturbydelen Ringkøbing K. 

Deltagerne får en kop kaffe i bofællesskabets fællesrum. 

Kl. 18.00: Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest onsdag den 8. september 2021, og vinderne får direkte besked på mail torsdag den 9. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind