x

Oplev Familie Jensens Gård i Gl. Korup

Gennem mere end to år har Realdania By & Byg istandsat, genskabt og nyindrettet Familien Jensens Gård fra år 1900. Gården i landsbyen Gl. Korup er et mønstereksempel på de mange gårde, som skød op over hele landet, da andelsbevægelsen tog fart i slutningen af 1800-tallet. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
10. januar 2023

Tidspunkt
10. januar 2023 kl. 14.00 - 15.00
10. januar 2023 kl. 15.30 - 16.30

Adresse
Familien Jensens Gård
Korupvej 21
5210 Odense NV

Lukket for tilmelding

Oplev Familie Jensens Gård i Gl. Korup

Kurt Rodahl Hoppe

Realdanias medlemsarrangement: Familien Jensens Gård efter restaureringen

Historiker Christian Aagaard viser rundt og fortæller om gårdens historie, arkitektur og den gennemførte restaurering. 

Adresse 

Familien Jensens Gård, Korupvej 21, 5210 Odense NV 

Tid 

Tirsdag den 10. januar 2023 kl. 14.00-15.00 og kl. 15.30-16.30 

Særlig info 

Rundvisningen foregår i de forskellige bygninger, så husk påklædning efter vejret, da vi vil komme udenfor. 

Det er ikke muligt at parkere på ejendommen. Parkering skal foregå i området omkring. 
Der er desværre ikke elevator eller niveaufriadgang til huset. 

Program 

Hold 1, kl. 14.00

Kl. 14.00: Velkommen ved Realdanias vært på gårdspladsen.

  • Rundvisning i stuehus og avlsbygninger.

15.00: Tak for i dag!

Hold 2, kl. 15.30

Kl. 15.30: Velkommen ved Realdanias vært på gårdspladsen.

  • Rundvisning i stuehus og avlsbygninger.

16.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Familien Jensens gård

Familien Jensens gård, som blev opført i Korup i år 1900, var et landbrug skabt til en rationel drift med brug af tidens nyeste produktionsformer. Tidligere var arkitektur og byggeskik i landbruget præget af lokale traditioner. Men sådan var det ikke med gården i Korup. Her var tale om et moderne landbrug opført i tidens stil, som fejede hen over hele landet i 1800-tallet: Historicismen.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 15. december 2022, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 16. december.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind