x

Udstilling i DAC: Skal vi bo på månen?

Hvordan mon det vil være at bo på månen? Skinner solen? Det finder vi ud af, når vi skal lege rumarkitekter for en dag i Dansk Arkitektur Center. Vi starter med at besøge udstillingen A Space Saga, hvor vi skal se, hvordan et hus på månen kunne se ud. Herefter skal vi lege rumarkitekter, når vi bygger den perfekte bolig i LEGO til et liv på månen. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. januar 2023

Tidspunkt
28. januar 2023 kl. 10.15 - 12.15
28. januar 2023 kl. 13.30 - 15.30

Adresse
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Lukket for tilmelding

Udstilling i DAC: Skal vi bo på månen?

Claus Troelsgaard

Realdanias medlemsarrangement: Skal vi bo på månen?

Hvad skal et hus på månen kunne? På Dansk Arkitektur Center står månehabitatet LUNARK, der i 2020 blev sat op og brugt til at undersøge de psykologiske effekter ved isolation. Oplev LUNARK på tæt hold og fordyb dig i arkitektur til det ydre rum. Vi støtter driften af DAC – den primære aktør på området i forhold til arkitektur, byggeri og byudvikling.

Adresse 

Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Tid 

Lørdag den 28. januar 2023, kl. 10.15-12.15 og 13.30-15.30

Program  

Hold 1, kl. 10.15-12.15
Kl. 10.15: Velkommen ved Realdanias vært.

  • Vi besøger udstillingen ’A Space Saga’ med DAC’s formidlere.
  • Skal dit månehus have solfanger på taget? Vi klippe-klistrer og bygger måneboliger med LEGO.
  • Dagen rundes af med en lille forfriskning.

Kl. 12.15: Tak for i dag.

Hold 2, kl. 13.30-15.30
Kl. 13.30: Velkommen ved Realdanias vært. 

  • Vi besøger udstillingen ’A Space Saga’ med DAC’s formidlere.
  • Skal dit månehus have solfanger på taget? Vi klippe-klistrer og bygger måneboliger med LEGO.
  • Dagen rundes af med en lille forfriskning.

Kl. 15.30: Tak for i dag.

Mere om projektet: Space Saga

Hvad vil det sige at bygge et habitat til et andet sted end Jorden?
SAGA Space Architects har siden 2018 arbejdet på udviklingen af månehabitatet, LUNARK. I samarbejde med forskere har Space Saga projektet undersøgt de psykologiske effekter forbundet med isolation. Efter dens testmission i 2020 blev habitatet efterladt i Nordgrønland. I sommeren 2021 blev det hentet hjem, repareret og udstilles nu i Dansk Arkitektur Center.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 15. december 2022, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 16. december.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind