x

Sommervandring på Camønoen med ildsjælene

På med solhatten og tag med på vandretur på Camønoen, hvor det pibler frem med store og små projekter langs den nye 175 km lange vandrerute i det sommerskønne landskab. Undervejs skal vi høre om projektet, som er skabt i samarbejde mellem Møns Museum, Vordingborg Kommune og lokale borgere. Vi udlodder i alt 25 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 18. juni 2022

Tidspunkt
kl. 10.00 — kl. 15.00

Adresse
Nyord Bro
Ulvshalevej 308
4780 Stege


Lukket for tilmelding

Sommervandring på Camønoen med ildsjælene

Stedet Tæller

Leif Tuxen

Realdanias medlemsarrangement: Camønoen

Dramatisk natur i særklasse og et samfund rigt på ildsjæle. Møn har meget at byde på. Men der har manglet forbindelser mellem øens destinationer og samarbejde mellem de forskellige aktører. Møns Museum – en del af Museum Sydøstdanmark – ønskede derfor at lave en vandrerute, der koblede steder og aktører sammen og gav nye oplevelsesmuligheder for lokale og turister.

Læs mere om projektet

Adresse 

Offentlig parkering lige efter adressen Ulvshalevej 308, 4780 Stege

Tid 

Lørdag den 18. juni 2022, kl. 10.00-15.00

Særlig info 

Vi mødes på den offentlige parkeringsplads lige før Nyord Bro og dæmning. Det er lige efter adressen Ulvshalevej 308. Vandreturen starter og slutter her.

Program 

Kl. 10.30 Velkomst ved Realdanias vært

  • Vandretur til Nyord med stop og oplæg undervejs ved Jeanette Lopez-Zepeda, tidligere daglig leder på Møns Museum og driftsleder på Camønoen.

Kl. 12.15 Medbragt frokost fra Noordbohandlen nydes på havnen i Nyord, som er Camønoens pauseplads.

Kl. 13.30 Vandring med oplæg og stop ved Det Lille Museum på Nyord på tilbagevejen.

Kl. 15.00 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 6. juni, og vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 7. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind