x

Sommer og madkultur på Engestofte Gods

Brug armmullerne, når vi maler korn og kærner smør på Engestofte Gods onsdag den 15. juni. Den smukke kongsgård er Lolland Falsters fødevareambassade. Vi skal besøge den nye, kulturmagnetiske multihal, quizze om madhistorien og lære en hel masse om lokale råvarer. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 15. juni 2022

Tidspunkt
kl. 19.00 — kl. 21.30

Adresse
Søvej 10
4930 Maribo

For medlemmer af Realdania

Sommer og madkultur på Engestofte Gods

Realdanias medlemsarrangement: Engestofte Gods

Ved bredden af Maribo Sø finder man Engestofte Gods, en kongsgård fra 1457, der ligger omgivet af frodig natur og et rigt og varieret dyreliv. Ejeren ønskede at trække nye aktiviteter til herregården, selv at sætte nye initiativer i gang og at blive et centralt led i forbindelse med lokale udviklingstiltag. Ambitionen var at gøre herregården til en fødevareambassade for Lolland-Falster.  

Gennem etablering af et multifunktionelt rum er Engestofte blevet udviklet til et lokalt omdrejningspunkt, hvor aktører fra erhvervs- og foreningsliv kan afholde markeder, events, møder, konferencer, private fester og kulturelle arrangementer. Helt konkret er det Engestoftes store lade, der i dag rummer den brede vifte af aktiviteter, som herregården kan huse. Samtidig er laden også omdrejningspunkt for netværks- og markedsføringsaktiviteter i tæt samarbejde med andre, regionale udviklingsaktiviteter, et årligt julemarked og Madens Folkemøde. 

Læs mere om projektet

Adresse 

Søvej 10, 4930 Maribo

Tid 

Onsdag den 15. juni 2022, kl. 19.00-21.30

Særlig info 

Tag tøj på, der godt må få en melplet.

Program 

Kl. 19.00 Velkommen ved Realdanias vært og godsejer Mette Egeskov.

  • Korn- og kærneworkshop med lokale kornsorter
  • Rundvisning på Engestofte Gods ved godsejerne

Kl. 20.45 Historisk madquiz ved EGN Lolland Falster samt kaffe og kage.

21.30 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 2. juni, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 3. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind