x

Familievandring i marsken

Der er garanteret vind i håret og gode naturoplevelser, når vi inviterer på familievandring i Tøndermarsken. Sammen med Museum Sønderjylland skal vi opleve et af Danmarks helt særlige naturområder. Vi skal høre om diger, sluser og møller – og så slutter vi af med at mele vores eget mel i Højer Mølle. Vi udlodder i alt 20 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
11. juni 2022

Tidspunkt
kl. 09.30 — kl. 16.00

Adresse
Højer Møller
Møllegade 13
6280 Højer

Lukket for tilmelding

Familievandring i marsken

Realdanias medlemsarrangement: Familievandring i marsken

Vi løfter Højer by som porten til Tøndermarsken ved at restaurere de historiske huse, skabe nye byrum af høj kvalitet og fortælle byens historie gennem nye oplevelser.

Læs mere om projektet

Adresse 

Højer Mølle, Møllegade 13, 6280 Højer

Tid 

Lørdag den 11. juni 2022, kl. 09.30-12.30 og kl. 13.00-16.00

Særlig info 

Arrangementet foregår udenfor i al slags vejr. Sørg for varmt og fornuftigt tøj og fodtøj til både børn og voksne. Turen er på 4,5 km, så arrangementet egner sig desværre ikke for gangbesværede.

Program 

Hold 1 kl. 09.30-12.30

Kl. 09.30 Velkommen ved Realdanias vært

  • Museumsinspektør, Anne Marie Overgaard, fortæller om det nye formidlingscenter i møllen og om Tøndermarskinitiativet.
  • Familievenlig marsk-vandring på 4,5 km, der tager os med ud i det 500 år gamle marsklandskab med sluser, pumpestationer og stormflodssøjler.
  • Vi byder på en forfriskning.

Kl. 12.30 Tak for i dag! Alle er velkomne til at besøge Højer Mølle på egen hånd og male mel. 

Hold 2 kl. 13.00-16.00

Kl. 13.00 Velkommen ved Realdanias vært

  • Museums inspektør, Anne Marie Overgaard, fortæller om det nye formidlingscenter i Møllen og om Tøndermarskinitiativet.
  • Familievenlig marsk-vandring på 4,5 km, der tager os med ud i det 500 år gamle marsklandskab med sluser, pumpestationer og stormflodssøjler.
  • Vi byder på en forfriskning.

Kl. 16.00 Tak for i dag! Alle er velkomne til at besøge Højer Mølle og male mel. Møllen lukker kl. 17. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 29. maj, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 30. maj.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind