x

Lærlingenes Hus på Bornholm – prøv kræfter med klassiske håndværkertraditioner

Grib værktøjet, når vi tager til workshop i Lærlingenes Hus i Allinge torsdag den 2. juni. Bindingsværkshuset bliver istandsat af spirende arkitekter og håndværkere fra hele landet. De forener gamle håndværkstraditioner med nye tanker om genanvendelse og bæredygtighed. Vi prøver selv kræfter med de gamle teknikker og får et lærerigt kig rundt i projektet. Vi udlodder i alt 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 02. juni 2022

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 18.45

Adresse
Brinkevej 2A
3770 Allinge

For medlemmer af Realdania

Lærlingenes Hus på Bornholm – prøv kræfter med klassiske håndværkertraditioner

Realdanias medlemsarrangement: Lærlingenes Hus

Formålet med projektet er at fastholde og udvikle på klassiske danske håndværkstraditioner i en nutidig sammenhæng. Når huset står færdig, skal det være med til at styrke interessen for bygningskultur og godt håndværk i alle generationer og inspirere besøgende folkeskoleelever i forhold til uddannelsesvalg. 

Læs mere om projektet

Adresse 

Brinkevej 2A, 3770 Allinge

Tid 

Torsdag den 2. juni 2022, kl. 16.00-18.45

Særlig info 

Tag lunt tøj på, der gerne må blive lidt snavset, når vi skal prøve kræfter med klassiske danske håndværkstraditioner.

Program 

16.00 Velkommen ved Realdanias vært.

  • Fælles introduktion til projektet bag Lærlingenes Hus ved Mads Okking, udviklingskonsulent Dansk Håndværk. 
  • Hold 1. Rundvisning i Lærlingenes Hus med oplæg undervejs.
  • Hold 2. Workshop, hvor byggeleder Jakob Lund fra værkstedet JL Østerlars demonstrerer nogle af de gamle teknikker som anvendes i istandsættelsen. H, hvorefter man selv kan prøve. 
  • Holdene bytter, så hold 1 har workshop og hold 2 går på rundvisning.  
  • Vi slutter af med let lokal forplejning leveret af Det Levende Køkken. 

18.45 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 29. maj, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 30. maj.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind