x

Slip børn og kræfter løs i Naturkraft

Kom til oplevelsescentret Naturkraft, hvor I kan gå på opdagelse og få en legende lærerig dag med masser af sjov på programmet. Lørdag den 25. juni byder vi på familieekspeditioner, Ø-dyst og Krible Krable Show, og børnene bliver udstyret med ekspeditionsrygsæk med alt, hvad en frisk naturudforsker skal bruge til sommeren. Vi udlodder i alt 75 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
25. juni 2022

Tidspunkt
kl. 09.30 — kl. 12.35

Adresse
Naturparken 10
6950 Ringkøbing

Lukket for tilmelding

Slip børn og kræfter løs i Naturkraft

Realdanias medlemsarrangement: Slip børn og kræfter løs i Naturkraft i sommerferien

Naturkraft er en ny oplevelsesarena uden for Ringkøbing. Her kan de besøgende opleve, hvordan naturens kræfter sættes i spil gennem leg og læring. Vi støtter projektet, som del af vores mål om at styrke attraktioner langs den danske Vestkyst.

Læs mere om projektet

Adresse 

Naturparken 10, 6950 Ringkøbing

Tid 

Lørdag den 25. juni 2022, kl. 09.30 - 12.35 

Særlig info 

Vejledende alder er for børn 7-14 år, men børn i alle aldre er velkomne. Der vil være let forplejning af frugt, gulerodsboller, kaffe, te og vand fra 10.00 - 12.35. Dog anbefaler vi at smøre en madpakke eller besøge Naturkrafts café, når sulten rigtigt melder sig. 

Program 

Kl. 9.30 - 9.45 Vi tager imod jer ved Naturkrafts hovedindgang.

Kl. 9.45 Realdanias vært byder velkommen ved Amfiscenen.

Kl. 10.00 Naturkrafts formidlere står klar til at dele ekspeditionsrygsæk med alt, hvad en frisk naturudforsker skal bruge til sommeren. 

  • Vi starter dagen med, at hver familie får kyndig vejledning til at gå på ekspedition i parken, og børnene får udleveret en ekspeditionsrygsæk med alt, hvad en frisk naturudforsker skal bruge til sommeren. 
  • Efter ekspeditionen er der Ø-dyst i evolutionslege, hvor alle, der har lyst, kan være med til bl.a. Dus med dyrene, trillebørsstafet, Kæmpeknude og Labyrint.
    Eller man kan gå på nye ekspeditioner i parken på egen hånd. 

Kl. 12.15 Krible Krable Show 

Kl. 12.35 Tak for i dag! I er velkomne til at udforske parken yderligere på egen hånd. Naturkraft lukker klokken 17.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 16. juni, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 17. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind