x

AFLYST: Brug bæredygtige byggematerialer

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Har du planer om at bygge ny bolig eller bygge boligen om? Så skal du kigge med online den 24. maj, hvor vores eksperter vil gøre dig klogere på, hvordan dit byggeprojekt kan blive mere bæredygtigt. Du tænker sikkert på pris, æstetik og funktion. Men hvad med bæredygtighed? Byggematerialer står for 10-15 procent af den samlede CO2-udledning i Danmark, så du kan gøre en forskel for klimaet, når du vælger byggematerialer.

Arrangementet er afholdt

Dato 24. maj 2022

Tidspunkt
kl. 08.30 — kl. 09.30

Adresse
Online


Lukket for tilmelding

AFLYST: Brug bæredygtige byggematerialer

Realdanias medlemsarrangement: Brug bæredygtige byggematerialer 

Nu har du mulighed for at blive klogere på byggematerialers klimaaftryk, når Videncentret Bolius’ fageksperter Sarah Sonne Glatz og Henrik Bisp sammen med formidlingschef Kristine Virén giver inspiration og gode råd til at komme i gang med at bygge eller renovere med fokus på klimaet.

 

Du vil bl.a. få viden om, hvad der gør et materiale mere bæredygtigt, og hvad du skal kigge efter i byggemarkedet eller spørge efter hos din håndværker. Du vil få en introduktion til nogle af de mest klimavenlige materialer på markedet og få inspiration til, hvordan du kan tænke bæredygtighed ind i dine fremtidige byggeprojekter.

 

Læs mere om projektet

Tid 

Tirsdag den 24. maj 2022, kl. 08.30-09.30 og kl. 16.00-17.00

Særlig info 

Du kan stille spørgsmål til eksperterne på forhånd ved at skrive til mitrealdania@realdania.dk eller direkte i chatten.  Vi kan ikke love, at vi besvarer alle spørgsmål, men vi gør, hvad vi kan for at nå omkring det hele. 

Program 

Morgen, kl. 08.30-09.30:

Kl. 08.30 Velkommen ved Realdanias vært

  • Videncenteret Bolius' formidlingschef Kristine Virén præsenterer dagens tema og eksperterne
  • Videnscenteret Bolius' fageksperter Henrik Bisp og Sarah Sonne præsenterer muligheder og besvarer medlemmernes indsendte spørgsmål.
  • Spørgsmål live fra medlemmer.

Kl. 09.30 Tak for i dag!

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind