x

Vild og levende bygningskultur – oplev Flintehuset i Knuthenborg Safaripark

Oplev Flintehuset, som er åbnet som spisested, midt i Knuthenborg Safaripark. Her serveres der bæredygtig mad af lokale råvarer med kig til dyrenes færden helt tæt på. Få en bid mad med udsigt til dyrene, og hør fortællingen om Flintehusets historie og om udviklingen af Knuthenborg Gods. Efter arrangementet kan parken udforskes på egen hånd. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 28. august 2022

Tidspunkt
kl. 11.00 — kl. 16.00

Adresse
Knuthenborg Allé
4930 Maribo


Lukket for tilmelding

Vild og levende bygningskultur – oplev Flintehuset i Knuthenborg Safaripark

Realdanias medlemsarrangement: Flintehuset i Knuthenborg

Oplev Flintehuset, som er åbnet som spisested, midt i Knuthenborg Safaripark. Her serveres der bæredygtig mad af lokale råvarer med kig til dyrenes færden helt tæt på. Knuthenborg Safariparks formidlere vil fortælle Flintehusets historie og den omfattende renovering, om Safariparken og dens dyr. Børnene kan se og røre ved skind og kranier fra tidligere dyr i parken. 

Deltagerne har efter arrangements afslutning mulighed for at udforske Knuthenborg Safaripark på egen hånd indtil parken lukker kl. 17.

Adresse 

Knuthenborg Allé, 4930 Maribo. Mødested: Kør hele vejen ind til Flintehuset.

Tid 

Søndag den 28. august 2022, kl. 11.00-13.00 og 14.00-16.00

Særlig info

OBS! Det kræver bil at komme rundt i hele parken. Dit navn vil blive krydset af ved indgangen til Knuthenborg, og adgang til parken er inkluderet fra åbningstid kl. 10.00. 

Bemærk, at du selv skal finde hen til parkeringspladsen ved Flintehuset inden kl. 11.00, hvor selve arrangementet begynder.

Program 

Hold 1 kl. 11.00 - 13.00

Kl. 11.00 Vi starter med at "tjekke ind" ved Flintehuset.

Kl. 11.15 Velkomst ved Realdanias vært. 

  • Safariparkens formidlere vil fortælle Flintehusets historie og den omfattende renovering, om Safariparken og dens dyr. Børnene kan se og røre ved skind og kranier fra tidligere dyr i parken.
  • Let forplejning i Flintehusets café med kig til dyrene tæt på.

Kl. 13.00: Tak for i dag! Deltagerne har herefter mulighed for at udforske Knuthenborg Safaripark på egen hånd indtil parken lukker kl. 17.

Hold 2 kl. 14.00 - 16.00

Kl. 14.00 Vi starter med at "tjekke ind" ved Flintehuset.

Kl. 14.15 Velkomst ved Realdanias vært. 

  • Safariparkens formidlere vil fortælle Flintehusets historie og den omfattende renovering, om Safariparken og dens dyr. Børnene kan se og røre ved skind og kranier fra tidligere dyr i parken.
  • Let forplejning i Flintehusets café med kig til dyrene tæt på.

Kl. 16.00: Tak for i dag! Deltagerne har herefter mulighed for at udforske Knuthenborg Safaripark på egen hånd indtil parken lukker kl. 17.

Mere om projektet: Flintehuset i Knuthenborg

Flintehuset i Knuthenborg Safaripark blev bygget i 1872 og havde funktion som skyttebolig. Det helt unikke hus blev bygget op af flintesten, der i sin tid blev samlet på strandene på Lolland. Herefter blev hver eneste lille flintesten hugget til i hånden og placeret på husets facade. Flintehuset har en stor historisk betydning for Knuthenborg Safaripark og derfor skulle det også sikres for eftertiden. 

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. juni 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind