x

Louisiana: Familieværksted "Byg drømmehuse" for børn og voksne

Tag børnene med, når vi tegner og bygger i Louisianas familieværksted "Byg drømmehuse" lørdag den 3. september. Der er rig chance for at overveje hvordan man kommer fra idé til form, når børnene tegner og bygger deres egne fantasihuse. Vi går på opdagelse i Louisianas arkitektur, og bruger parken og Søhavens uderum. Vi udlodder i alt 20 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
3. september 2022

Tidspunkt
kl. 10.30 — kl. 13.00

Adresse
Louisiana
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Lukket for tilmelding

Louisiana: Familieværksted "Byg drømmehuse" for børn og voksne

Realdanias medlemsarrangement: Familieværksted "Byg drømmehuse" for børn og voksne

I værkstedet bygger børnene deres egne fantasihuse og lærer, hvordan man går fra idé til konkret form. Arkitekturværkstedet er både til de børn, der vil sidde og tegne, og til de børn, som vil have mere 'action' og kan lide at bygge.

Adresse 

Louisiana, Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Tid 

Lørdag den 3. september 2022, kl. 10.30-13.00

Særlig info 

Dørene til Louisiana, åbnes først kl. 10.30.

Arrangementet foregår også udenfor, så sørg for fornuftigt tøj og fodtøj til både børn og voksne. 

Program 

Kl. 10.30: Realdanias vært byder velkommen

  • Chef for Louisianas Børnehus, Louise Hauerberg, introducerer dagens program.
  • Tegn og byg i Familieværkstedet.
  • Vi byder på en forfriskning.

Kl. 13.00: Tak for i dag. Deltagerne har herefter mulighed for at gå rundt på Louisiana på egen hånd.

Mere om projektet: Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil. Museet byder hvert år på 6-10 udstillinger og rummer en fornem permanent samling, der er blandt de største i Skandinavien. Louisiana er samtidig et levende kulturhus med et rigt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne. Som en del af en samlet modernisering og opgradering af museet er Østfløjen blevet renoveret med støtte fra Realdania. Østfløjen danner rammen om de fleste af museets arkitekturudstillinger.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. juni 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind