x

Familiebesøg på Københavns nye in-sted for gastronomi

Oplev spændende bygningsarv og en hemmelig grøn oase midt i København. Lørdag den 5. marts holder vi fermenteringsværksted for familier på BaneGaarden i DSBs gamle trælader, som statsbanerne brugte som værksted. Nu står flere af laderne færdigrenoverede med stemningsfyldte boder, køkkener og grønne restauranter. Vi udforsker området i børnehøjde og lærer at fermentere. Vi udlodder i alt 15 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 05. marts 2022

Tidspunkt
kl. 11.15 — kl. 13.00

Adresse
BaneGaarden
Otto Busses Vej 45
2450 København SV


Udsolgt

Se alle arrangementer
Familiebesøg på Københavns nye in-sted for gastronomi

Realdanias medlemsarrangement: Familiebesøg på Københavns nye in-sted for gastronomi

I et gammelt industriområde på Otto Busses Vej centralt i København finder man DSB’s gamle værkstedsområde. Her stod ni gamle sorte trælader i forfald. Træladerne blev oprindeligt brugt som opbevaringslager til træ, men mistede deres funktion, og i de seneste 50 år har tidens tand tæret på laderne. Vi har støttet renoveringen for at bidrage til en ny attraktion i området, der fastholder stedets identitet og sætter bæredygtighed, fællesskaber samt det gode, sunde liv på dagsordenen. 

Læs mere om projektet

Adresse 

BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV

Mødested: 

Vi mødes på pladsen midt på BaneGaarden – se efter det røde Realdania-flag. 

Tid 

Lørdag den 5. marts 2022 kl. 11.15-13.00

Særlig info 

Find vej: BaneGaarden ligger i Jernbanebyen mellem Vesterbro og Sydhavnen. Cyklende og gående kan benytte tunnelen under skinnerne fra Enghavevej. 

Parkering: Bilister kan komme til BaneGaarden via Otto Busses Vej, hvor der er betalingsparkering for enden af Otto Busses Vej ved siden af CPH Village.

Husk tøj, der passer til vejret!

Program 

Kl. 11.15 Kort intro og velkomst ved projektleder i Realdania, Anne Helmer 

  • Vi deler os i to hold. Mens det ene hold går på rundvisning i BaneGaardens vilde bispor (besøg hos høns, bier og fortællinger om den magiske natur), går det andet hold i fermenteringsværkstedet, hvor man får røde fingre og et glas levende kål med hjem.
  • Efter ca. 30 min. bytter holdene.
  • Vi spiser frokost.

Kl. 13.00: Tak for i dag! Det planlagte arrangement er slut, men I er velkomne til at blive og udforske BaneGaarden og lege videre i vildhaverne.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind