x

Kunstnerisk familiedag på HEART: Saxgren og Vestkysten

Gennem flere år har fotograf Henrik Saxgren kørt op og ned langs den jyske vestkyst for med sit kamera at indfange vindblæste klitter, stejle skrænter, marskland og hvide sandstrande. Hør ham fortælle om hans arbejde og se udstillingen med hans fotos på kunstmuseet HEART i Herning. Samtidig kan børnene lave egen kunst i børneværkstedet. Vi udlodder i alt 30 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
06. marts 2022 kl. 10.00 - 13.00
06. marts 2022 kl. 13.00 - 16.00

Adresse
HEART
Bitten og Aage Damgaards Plads 2
7400 Herning


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kunstnerisk familiedag på HEART: Saxgren og Vestkysten

Vestkysten

Henrik Saxgreen

Realdanias medlemsarrangement på HEART: Familiedag om Saxgren og Vestkysten

I 2009 blev Hernings nye kunstcentrum HEART, Herning Museum of Contemporary Art, indviet. Vi har sammen med Herning Kommune bidraget til at gøre det store byggeprojekt i Herning til virkelighed.

Læs mere om projektet

Adresse 

HEART, Bitten og Aage Damgaards Plads 2, 7400 Herning

Tid 

Søndag den 6.marts kl.10.00-13.00 og 13.00-16.00

Særlig info 

Arrangementet foregår indendørs.

Program 

Hold 1 kl. 10.00-13.00

Kl. 10.00

  • Velkommen ved Realdanias vært Steen Breiner. 
  • Fotograf Henrik Saxgren fortæller om Vestkysten og hans arbejde med at fotografere kysten fra Skagen til Højer. Samtidig samler børnene inspiration på en kort rundvisning i børnehøjde, inden de går i værkstedet.
  • Henrik Saxgrens udstilling og de øvrige udstillinger i HEART på egen hånd for voksne.
  • Wrap og kildevand i caféen.

Kl. 13.00 Tak for i dag!

Hold 2 kl. 13.00-16.00

Kl. 13.00

  • Velkommen ved Realdanias vært Steen Breiner. 
  • Fotograf Henrik Saxgren fortæller om Vestkysten og hans arbejde med at fotografere kysten fra Skagen til Højer. Samtidig samler børnene inspiration på en kort rundvisning i børnehøjde, inden de går i værkstedet.
  • Henrik Saxgrens udstilling og de øvrige udstillinger i HEART på egen hånd for voksne.
  • Wrap og kildevand i caféen.

Kl. 16.00  Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind