x

Jarmers Plads: Besøg vores hovedsæde og mød adm. direktør Jesper Nygård

Jarmers Plads 2 er et af de første moderne kontorhuse i Danmark og tilmed et fornemt et af slagsen med raffinerede materialer som marmor, bronze og messing. Men bygningen er også fortællingen om Københavns udvikling, realkredittens opståen og stiftelsen af foreningen Realdania. Alt det kan du opleve ved selvsyn mandag den 28. marts, hvor du samtidig kan møde vores administrerende direktør Jesper Nygård, som vil fortælle om foreningens arbejde. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne fordeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. marts 2022

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.30

Adresse
Realdania
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Jarmers Plads: Besøg vores hovedsæde og mød adm. direktør Jesper Nygård

Jarmers Plads

Realdania.dk

Realdanias medlemsarrangement: Realdanias hovedsæde på Jarmers Plads 

Jarmers Plads 2 er et fremtrædende eksempel på et dansk, modernistisk kontorhus af sin tid. Ejendommen, der i dag er hovedsæde for hele foreningen Realdania, indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere om projektet

Adresse 

Spisestuen Jarmers Plads 2, 1551 København V

Tid 

Mandag den 28. marts 2022 kl. 16.30-18.30

Særlig info 

Vores hovedsæde Jarmers Plads 2 er tilgængeligt for alle. Der forefindes elevator og rampe i huset.

Parkering: Det er svært at finde parkering i nærheden, og det er mod betaling. Vesterport Station ligger en kort gåtur fra Realdania

Program 

Kl. 16.30 Velkomst ved Realdanias vært fra By & Byg

  • Adm. direktør i Realdania Jesper Nygård fortæller om Realdania.
  • Pause med kaffe.
  • Kommunikationsmedarbejder Mette Rabølle fra Realdania By & Byg fortæller om huset.

Kl. 18.30 Tak for i dag! 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind