x

Ollerup Gymnastikhøjskole: Her smelter kultur, arkitektur og idræt sammen

På Gymnastikhøjskolen i Ollerup får man fuld plade på kulturhistorie, arkitektur og Grundtvig. Her forenes den smukkeste nyrenoverede arkitektur med 20’ernes kropsdyrkelse og højskoletankens idealer om fællesskab og kulturel dannelse. Højskolen kunne i 2019 åbne dørene efter en gennemgribende renovering af højskolens historiske idrætsakse, der består af en overdækket svømmehal og et udendørs svømmeanlæg. Hør om renoveringen, når den tidligere højskoleforstander og arkitekten bag renoveringen fortæller og viser rundt. Vi udlodder i alt 2 x 60 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
5. marts 2022 kl. 10.00 - 12.15
5. marts 2022 kl. 13.00 - 15.15

Adresse
Gymnastikhøjskolen i Ollerup
Svendborgvej 3
5762 Vester Skerninge


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Ollerup Gymnastikhøjskole: Her smelter kultur, arkitektur og idræt sammen

Ollerup Gymnastikhøjskole

Realdanias medlemsarrangement: Ollerup Gymnastikhøjskole

På Sydfyn ligger Danmarks første gymnastikhøjskole, som blev etableret i 1920. Skolens historiske idrætsakse er blevet restaureret og tilbageført til sit oprindeligt udtryk. Idrætsaksen udgør et helstøbt eksempel på nyklassicistisk dansk arkitektur fra 1920'erne og 1930'erne.

Læs mere om projektet

Adresse 

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Tid 

Lørdag den 5. marts 2022, kl. 10.00-12.15 og 13.00-15.15

Særlig info 

Vær opmærksom på vejret. Rundvisningen foregår både inden- og udendørs.

Program 

Hold 1 kl. 10.00-12.15

Kl. 10.00

  • Velkommen ved projektleder Ingelise Andersson. Realdania byder på en kop kaffe
  • Tidligere højskoleforstander Uffe Strandby fortæller historien om Ollerup Gymnastikhøjskole og om processen omkring renoveringen
  • Arkitekt Jep Lauritsen fortæller om renoveringen af det historiske miljø, og hvordan renoveringsopgaven blev løst.
  • Rundvisning til inden- og udendørs svømmeanlæg, akse og arena ved Uffe Strandby og Jep Lauritsen (tidl. Praksis Arkitekter) 

Kl. 12.15 Tak for i dag!

Hold 2 kl. 13.00-15.15

Kl. 13.00

  • Velkommen ved projektleder Ingelise Andersson. Realdania byder på en kop kaffe
  • Tidligere højskoleforstander Uffe Strandby fortæller historien om Ollerup Gymnastikhøjskole, og om processen omkring renoveringen
  • Arkitekt Jep Lauritsen fortæller om renoveringen af det historiske miljø, og hvordan renoveringsopgaven blev løst.
  • Rundvisning til inden- og udendørs svømmeanlæg, akse og arena ved Uffe Strandby og Jep Lauritsen

Kl. 15.15 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind