x

Backstage: Royal Arena

Siden 2017 har Royal Arena lagt hus til alt fra verdensmesterskaber i forskellige sportsgrene til kæmpe koncerter med stjerner fra hele verden. Med sin unikke placering tæt på infrastruktur og med bare 7 minutter til Kongens Nytorv er arenaen i dag blevet en integreret del af regionens kulturliv. Kom til Ørestad Syd, og få indblik i Royal Arenas arkitektur, aktiviteter og unikke placering. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
30. marts 2022

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.30

Adresse
Royal Arena
Hannemanns Allé 18-20
2300 København S (Indgang V2)

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Backstage: Royal Arena

Royal Arena

Realdanias medlemsarrangement: Kom backstage på Royal Arena 

En arena af international topkvalitet blev indviet den 28. januar 2017 i Ørestad i København. Der er plads til op mod 17.000 tilskuere, som vil opleve publikumskomfort og smuk arkitektur med udgangspunkt i stærk nordisk designtradition.

Læs mere om projektet

Adresse 

Royal Arena, Hannemanns Allé 18-20, 2300 København S (Indgang V2)

Tid 

Onsdag den 30. marts 2022 kl. 17.00-19.30

Særlig info 

Parkering: Nyt P-hus bør være åbent den 30. marts.

Program 

17.00 Vi mødes i lokalet Royal Square.

  • Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.
  • Administrerende direktør Dan Hammer fra Royal Arena fortæller om Royal Arena.
  • Rita Justesen, chef for planlægning & bæredygtighed i By & Havn, fortæller om Ørestad Syd og den aktuelle udvikling.
  • Arkitekt Gry Kjær, 3XN, fortæller om arkitekturen.
  • Rundvisning i Royal Arena ved Gry Kjær og Operation Manager i Royal Arena, Ulrik Kreutzmann.
  • Realdania byder på en let forfriskning.

19.30 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind