x

Fokus på Lolland og besøg på Søllestedgaard

Dyk ned i Lollands stedbundne potentialer og oplev et eksempel på et projekt, hvor vi har været med til at støtte omdannelsen af en gammel funktionstømt landbrugsbygning til nye funktioner. På Søllestedgaard er den gamle hestestald blevet omdannet til til både restaurant, gårdbutik og aktiviteter. Derudover fortæller Susanne Grue Jørgensen, som er ansvarlig for Kunstfestivalen ”Lys over Lolland”, om ideerne bag festivalen, som vi også har støttet. Vi udlodder i alt 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
9. marts 2022

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Den Grønne Verden
Søllestedgårdvej 4
4920 Søllested

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Fokus på Lolland og besøg på Søllestedgaard

Realdanias medlemsarrangement: Fokus på Lolland og besøg på Søllestedgaard

Søllestedgaards tomme hestestald er blevet renoveret, så den kan bruges til forskellige typer af aktiviteter og arrangementer.

Læs mere om projektet 

Adresse 

Den Grønne Verden, Søllestedgårdvej 4, 4920 Søllested

Tid

Onsdag den 9. marts 2022 kl. 17.00-19.00

Program 

Kl. 17.00

  • Kort intro i Hestestalden ved projektleder Anne Helmer fra Realdania
  • Velkomst og fortælling om omdannelsen af hestestalden samt om livet på Søllestedgaard ved ejer Ulrik T. Jørgensen
  • Vi holder en spisepause med let forplejning af sandwich og saft fra Søllestedgaard
  • Arrangør Susanne Grue Jørgensen fortæller om ideerne bag festivalen Lys over Lolland og besvarer spørgsmål fra medlemmerne

Kl. 19.00 Tak for i dag! Gårdbutikken er åben for de nysgerrige

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind