x

Foredragsaften i Vendsyssel Teater: Vestkysten viser vejen

Kom til foredrag i Vendsyssel Teater, hvor aftenens tema er den jyske vestkyst. Fotograf Henrik Saxgren, som har lagt fotos til bogen ”En linje i verden”, fortæller om sit arbejde. Vi får også et kig ind i Realdanias maskinrum sammen med sekretariatschef Jens Böhme, der fortæller om Realdanias arbejde med destinationsudvikling. I pausen er der mulighed for et kig ind i teatrets sale og en kop kaffe i teatrets hyggelige café. Vi udlodder i alt 85 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 22. marts 2022

Tidspunkt
kl. 19.00 — kl. 21.00

Adresse
Musiksalen
Vendsyssel Teater
Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Foredragsaften i Vendsyssel Teater: Vestkysten viser vejen

VESTKYST

Henrik Saxgreen

Realdanias medlemsarrangement: Foredragsaften i Vendsyssel Teater – Vestkysten viser vejen

Kulturlivet i Vendsyssel og regionens identitet og selvbevidsthed er blevet styrket gennem etableringen af et teaterhus i Hjørring bymidte. Huset er en dynamo for kulturlivet i hele Nordjylland og understøtter dermed både bosætning, uddannelse og erhverv.

Læs mere om projektet

Adresse 

Musiksalen, Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring

Tid 

Tirsdag den 22. marts 2022 kl. 19.00-21.00

Særlig info 

Der er en stor p-plads bag teatret.

Program 

Kl. 19.00 Velkomst ved Realdanias vært, projektleder Anne Helmer

  • Intro til Realdanias kampagne ”Vestkysten viser vejen” ved sekretariatschef Jens Böhme. Vi skal høre om formålet med kampagnen og lidt om de konkrete projekter, der er undervejs.
  • Fotograf Henrik Saxgren viser nogle af sine fotos fra bogen og fortæller om deres tilblivelse. Undervejs læser skuespiller Pia Mourier op af udvalgte tekster fra bogen ”En linje i verden”.
  • Herefter er der åbne sale for deltagerne, som kan udforske Vendsyssel Teater, og der er kaffe/the og kage, som frit kan nydes i foyeren/cafeen.
  • Vi runder af i Musiksalen med lidt inspiration fra Vendsyssel Teaters forårsprogram.

Kl. 21.00 Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 27. februar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 28. februar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind