x

Udstilling på DAC: Kvinder skaber rum

Gennem tiden har dygtige kvinder præget arkitekturen i Danmark. Desværre er deres indsatser og arbejde ofte blevet overset, og deres mandlige fagfæller har fået det meste eller al hæderen. Nu retter vi fokus mod kvindernes bidrag til det, vi forstår som dansk arkitektur. Den 28. september besøger vi udstillingen ’Kvinder skaber rum’, skabt af Dansk Arkitektur Center, som vi støtter. Vi udlodder i alt 80 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. september 2022

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 17.30

Adresse
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

For medlemmer af Realdania

Udstilling på DAC: Kvinder skaber rum

Realdanias medlemsarrangement: Kvinder skaber rum

Historisk har kvindelige arkitekter været sværere at få øje på. Ikke desto mindre har de begået arkitektoniske landvindinger, som har haft stor samfundsmæssig betydning, og som præger vores hverdag den dag i dag. Den 28. september besøger vi udstillingen ’Kvinder skaber rum’ på Dansk Arkitektur Center for at opleve hidtil ufortalte historier om kvinders rolle i arkitekturen.

Se kortfilmen "På sporet af de glemte arkitekter" 

Adresse 

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Tid 

Onsdag den 28. september 2022, kl. 15.00 - 17.30

Program 

15.00: Eftermiddagskaffe og velkomst ved Realdanias vært.

  • Programchef i Dansk Arkitektur Center Tanya Lindkvist introducerer udstillingen.
  • Arkitekturhistoriker og forfatter Jannie Rosenberg Bendsen fortæller om forskningsprojektet ’Kvinder i dansk arkitektur 1925-1975’.
  • Mulighed for at besøge udstillingen Kvinder skaber rum, hvor DACs udstillingsværter står klar til at besvare spørgsmål og perspektivere udstillingen.

17.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Kvinder i dansk arkitektur

Vi har støttet et treårigt forskningsprojekt, som frem mod 2023 vil belyse kvinders betydning i dansk arkitektur. Formålet med projektet er at bidrage til en ny og mere fyldestgørende historie om dansk arkitektur. 

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest 11. september 2022, og vinderne får direkte besked på mail 12. september 2022.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind