x

Byvandring i KlimaByen Middelfart

Vand i kælderen og gaderne er fortid i Middelfarts ellers plagede Kongebro-kvarter. Området ligger lavt, og det stigende vandfald fra oven har været et stort problem for kommunen. Vi har støttet dem til at gennemføre et klimasikringsprojekt, der også gør byen mere levende med blandt andet en skovlegeplads. Nu kan du høre om projektet fra landskabsarkitekten og ingeniøren bag. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 06. september 2022

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 20.30

Adresse
Brogade 1
5500 Middelfart


Lukket for tilmelding

Byvandring i KlimaByen Middelfart

Realdanias medlemsarrangement: KlimaByen Middelfart

I Middelfart har vandet fundet nye veje at løbe. Kom med på byvandring gennem Middelfart, hvor vi skal se på byens mange og spændende klimaløsninger. Klimasikringsprojektet leder nemlig nu regnvandet fra veje, fortove og hustage ad nye vandkanaler i gaden i stedet for i kloakken. 

Adresse 

Brogade 1, 5500 Middelfart

Tid 

Tirsdag, den 6. september 2022, kl. 15.00-17.00 og 18.30-20.30

Særlig info 

Det er en byvandring, som ikke egner sig for gangbesværede - husk at holde øje med vejret.

Program 

Hold 1: Kl. 15.00-17.00

15.00: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Vi går på byvandring med ingeniør Bjarne Rasmussen fra Middelfart Kommune og landskabsarkitekt Jacob Fischer fra LYTT Architecture, der fortæller om tankerne bag etableringen af klimaløsningerne, om samarbejdet med Realdania og klimaløsningernes betydning for kommunen.
  • Vi afslutter turen på Café Razz med lette forfriskninger.

17.00: Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 18.30-20.30

18.30: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Vi går på byvandring med ingeniør Bjarne Rasmussen fra Middelfart Kommune og landskabsarkitekt Jacob Fischer fra LYTT Architecture, der fortæller om tankerne bag etableringen af klimaløsningerne, om samarbejdet med Realdania og om klimaløsningernes betydning for kommunen.
  • Vi afslutter turen på Café Razz med lette forfriskninger.

20.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: KlimaByen Middelfart

Klimaet forandrer sig, og vi kan forvente mere regn og mere ekstremt vejr i fremtiden. Det skaber problemer mange steder i landet – et af dem er i Kongebro-kvarteret i Middelfart, som ligger lavt og har været udfordret af store regnmængder, oversvømmede kældre, vand i gaderne og overløb til Lillebælt. Vi har derfor støttet udviklingen af en række forskellige klimaløsninger, der skaber levende og bæredygtige gaderum.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest den 28. august 2022, og vinderne får direkte besked på mail den 29. august 2022.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind