x

Søby Brunkuslejer

Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Rundvisning

Dato 01. oktober 2022

Tidspunkt
18. september 2022 kl. 10.00 - 12.00
18. september 2022 kl. 13.00 - 15.00

Adresse
Søby Brunkulsmuseum
Brunkulsvej 29
7400 Herning

For medlemmer af Realdania

Søby Brunkuslejer

Realdanias medlemsarrangement:Søby Brunkuslejer

Tag med tilbage i historien til Søby Brunkulsmuseum og et helt særligt miljø i barakbyen omkring gården Voldsgaard i Søby i midten af 1900-tallet. Et Klondikelignende minisamfund, hvor eventyrlystne kunne prøve lykken, og grave sig til beskæftigelse og brændsel. 

Adresse 

Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29, 7400 Herning

Tid 

Lørdag, den 1. okt. 2022, kl. 10.00 - 12.00 (og kl. 13.00 - 15.00)

Særlig info 

 

Program 

Hold 1: Kl. 10.00-12.00

10.00: Realdanias vært byder velkommen.

  • Bestyrelsesformand Jan Svendsen introducerer os til museet, mens vi byder på en kop kaffe.
  • Jan viser rundt på museet, hvor vi skal se nærmere på den rige billedsamling om arbejdet i brunkulsgravene, høre om livet i barakbyen og betydningen af brunkul.
  • Deltagerne har mulighed for gå rundt på egen hånd i museet.

12.00: Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 13.00-15.00

13.00: Realdanias vært byder velkommen.

  • Bestyrelsesformand Jan Svendsen introducerer os til museet, mens vi byder på en kop kaffe.
  • Jan viser rundt på museet, hvor vi skal se nærmere på den rige billedsamling om arbejdet i brunkulsgravene, høre om livet i barakbyen og betydningen af brunkul.
  • Deltagerne har mulighed for gå rundt på egen hånd i museet.

15.00: Tak for i dag!            

Mere om projektet: Søby Brunkuslejer

Efter en gennemgribende renovering, står gården Voldsgaard nu knivskarp og udgør en vigtig del i formidlingsarbejdet på Søby Brunkulsmuseum, hvor det er muligt at komme helt tæt på et stykke Danmarkshistorie. Vi har støttet restaureringen og indretningen af Voldsgaard for at fremme og udvikle yderområdernes potentialer og skabe bedre rammer for lokal turisme og erhverv.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest den 28. august 2022, og vinderne får direkte besked på mail den 29. august 2022.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind