x

Mød morgenfriske kæmper i ZOO's Elefanthus

Vi har støttet det arkitekttegnede Elefanthus i Københavns ZOO, der stod færdigt i 2008. Det er tegnet med dyrenes velfærd i højsædet og byder samtidigt på en fantastisk publikumsoplevelse. Som noget helt særligt får vi ved dagens arrangement lov til at komme ind, før haven åbner for gæster, og være med, når de milde kæmpers morgenmad serveres. Vi udlodder i alt 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Aktiviteter og rundvisning

Dato 18. oktober 2022

Tidspunkt
kl. 08.00 — kl. 09.30

Adresse
ZOO
Roskildevej 38 (PORT 3)
2000 Frederiksberg


Lukket for tilmelding

Mød morgenfriske kæmper i ZOO's Elefanthus

Realdanias medlemsarrangement: Morgenstund i ZOO

Vi besøger det skønne Elefanthus inden ZOO åbner og får lov at være med til at fodre de morgensulte elefanter. 

Adresse 

ZOO, Roskildevej 38 (PORT 3), 2000 Frederiksberg 

Tid 

Tirsdag den 18. oktober 2022, kl. 08.00-09.30

Særlig info 

OBS! Husk at ankomst skal være inden kl. 8 gennem ZOO's Port 3, som ligger på Roskildevej 38 - ca. 100 meter til venstre for hovedindgangen.

Program 

07.30: Vi byder velkommen ved Port 3, der er åben for ankomst indtil kl. 8.00.

08.00: Vi følges med havens formidlere ind i ZOO.

  • Vi forbereder elefanternes morgenmad, mens de venter spændte i udendørsanlægget.
  • Realdanias vært byder velkommen.
  • Vi ser på fra publikumsområdet, mens elefanterne mæsker sig i den mad, vi har serveret.
  • Morgenen afsluttes med at vi byder på en lille forfriskning.

09:30: Tak for i dag! I er velkomne til at blive i ZOO og følge havens almindelige program.

Mere om projektet: Elefanthuset

Elefanthuset er støttet af Realdania og er tegnet af den verdensberømte arkitekt Norman Foster. Her er der først og fremmest tænkt på dyrenes velfærd og behov, samtidigt med, der er blevet skabt en publikumsoplevelse og attraktion i verdensklasse.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 2. oktober 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 3. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind