x

Ekspertforedrag om energirenovering og Sunde Boliger

I gennemsnit opholder danskerne sig 80-90 pct. af tiden indendørs, og det er derfor afgørende for sundhed og livskvalitet, at boligens indeklima er sundt og godt. Kom med til foredrag, hvor vores eksperter fra Realdania By & Byg deler ud af deres erfaringer om energirenovering og projektet Sunde Boliger. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
8. november 2022

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V


Lukket for tilmelding

Ekspertforedrag om energirenovering og Sunde Boliger

Realdanias medlemsarrangement: Foredrag om energirenovering og Sunde Boliger

Tre ældre huse og tre testfamilier har gennem tre år dannet ramme om et indeklimaprojekt igangsat af Realdania By & Byg. Projektet skal gøre danskerne klogere på, hvordan det gode indeklima fremmes, når boligen renoveres, og projektet er en del af Realdanias arbejde for at fremme sundt, effektivt og bæredygtigt byggeri.

Adresse 

Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V

Tid 

Tirsdag den 8. november 2022, kl. 17.00-18.30

Særlig info 

NB: Foredraget inkluderer ikke en tur rundt i huset.

Du kan ikke parkere i bil på Jarmers Plads. Benyt evt. p-anlægget ved BLOX, ca. 10 min gang. Bus 5C stopper ved Jarmers Plads. Nærmeste S-tog og metro er Nørreport eller Vesterport. Man kan nemt parkere sin cykel ved bygningen. 

Program 

Kl. 17.00: Velkommen ved vært fra Realdania By & Byg

  • Arkitekt Jørgen Søndermark taler om By & Bygs arbejde med energirenovering og Sunde Boliger i Randers og Holstebro.
  • Vi byder på en kop kaffe eller te halvvejs gennem arrangementet.

18.30: Tak for i aften!

Mere om projektet: Sunde Boliger Renovering 

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 2. oktober 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 3. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind