x

Musikkens Hus i Aalborg: Musikalsk arkitektur

I 2010 fik Aalborg et musikhus, som siden da har tiltrukket publikum fra hele landet til musikalske oplevelser. Huset er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Himmelb(l)au. Få hele historien og oplev akustikken med egne ører, når vi besøger Musikkens Hus den 11. oktober. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Rundvisning

Dato 11. oktober 2022

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.30

Adresse
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg


Lukket for tilmelding

Musikkens Hus i Aalborg: Musikalsk arkitektur

Realdanias medlemsarrangement: Når arkitektur klinger smukt

Musikkens Hus er et kulturelt centrum for hele Nordjylland. Vær med, når vi får et unikt indblik i rummene, der lægger scene til musikere fra hele verden.

Adresse 

Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg

Tid 

Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 17.00-19.30

Program 

17.00: Vi mødes i koncertsalen

  • Velkomst ved Realdanias vært.
  • Musikhusets direktør Lasse Rich Henningsen fortæller om huset og samarbejdet med Realdania.
  • Vi deler os i mindre grupper og går på rundvisning forskellige steder i huset.
  • Turen afsluttes med en lille forfriskning.

19.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Musikkens hus

På havnefronten i Aalborg finder man Musikkens Hus, der er nordjydernes musikalske samlingspunkt og et arkitektonisk vartegn udformet af det internationalt anerkendte arkitektfirma COOP Himmelb(l)au.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 2. oktober 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 3. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind